Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
3571
0

Польща – Чехія. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Євро-2024

Поєдинок відбудеться 17 листопада о 21:45 за Києвом

Польща – Чехія. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Євро-2024
Getty Images/Global Images Ukraine

17 листопада на «Національний стадіон» (Варшава) пройде матч 5-го туру відбору на Євро-2024, в якому збірна Польщі зустрінеться зі збірною Чехії. Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Польща

Збірна останнім часом двічі не дуже вдало робила ставку на португальських наставників. Минулого циклу прийшов Міхневич, і в результаті вивів кадру на чемпіонат світу (а там - до 1/8 фіналу). Але його змінили на Фернанду Сантуша, але досвідчений фахівець на новому місці відверто провалився. Він почав з 1:3 проти Чехії у березні, і був звільнений після 0:2 з Албанією у вересні. Адже були ще 2:3 з молдаванами влітку! Втім, Пробеж, що змінив його, теж встиг наламати дров. З Фарерськими островами ще його нові підопічні виграли, причому із забитими голами у кожному з таймів. Але в крайньому турі, без травмованого лідера, Левандовськи, обмежилися лише нічиєю, 1:1, з Молдовою. Формально шанси піднятися із нинішнього третього місця є. Але треба обов'язково вигравати у Варшаві.

Чехія

Команда програвала всі, з єдиним винятком, відбори на чемпіонати світу. Але на Євро ще стабільніше пробиваються. Навіть були фіналістом, в Англії 1996 року, а в крайньому континентальному розіграші Шик і компанія дійшли до 1/4. Зараз теж є непогані шанси на черговий поступ на континентальну першість. Так, не все ідеально, і сенсаційна Албанія йде вище, лідируючи. З нею, до речі, вдалося взяти лише 1 очко: обмежилися лише 1:1 вдома і розгромно поступилися 0:3 на виїзді. Але підопічні Ярослава Шилгави змогли набрати 11 балів у решті поєдинків, у тому числі впевнено, 3:1, обіграли номінального фаворита, поляків. Якщо зараз вдасться виграти, питання про вихід на Євро буде закрите остаточно. Більше того, навіть програвши, від кадри відставатимуть на 2 очки при матчі в запасі.

Статистика особистих зустрічей

Чехія виграла 4 з 5 крайніх очних поєдинків, у тому числі обидва останні.

Прогноз

Букмекерські контори вважають непоганими шанси на перемогу вдома поляків. Але чехам теж важливо виграти, тому можна використовувати парі на обидві заб'ють (коефіцієнт - 1,87).

Оцініть матеріал
(26)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.