Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 17 листопада 2023, 10:00
791
0

Аргентина – Уругвай. Прогноз і анонс на матч кваліфікації ЧС-2026

Поєдинок відбудеться 17 листопада о 02:00 за Києвом

| Оновлено 17 листопада 2023, 10:00
791
0
Аргентина – Уругвай. Прогноз і анонс на матч кваліфікації ЧС-2026
Getty Images/Global Images Ukraine

17 листопада на «Естадіо Альберто Хакінто Армандо» (Буенос-Айрес) пройде матч 5-го туру кваліфікації на чемпіонат світу-2026, в якому збірна Аргентини зустрінеться зі збірною Уругваю. Поєдинок розпочнеться о 02:00 за київським часом.

Аргентина

Команда за нинішнього наставника, Ліонеля Скалоні, виграла практично все, що тільки могла. Спочатку була перемога на Копа Америка, а торік – і на чемпіонаті світу. Більше того, альбіселестес явно демонструють, що ще не наїлися успіхами. Принаймні вони змогли чудово стартувати у новому відбірному циклі. Виходить самим постійно забивати голи у ворота суперників, а Еміліано Мартінес, якого якраз визнано найкращим голкіпером світу, не пропускає у свої. Як результат, вигравали з рахунком від 1:0 до 3:0 у Еквадору, Болівії, Парагваю та Перу. Це дозволяє вже зараз Мессі та компанії стати одноосібним лідером усієї турнірної таблиці. Можна б і розслабитися, хоча саме вікно обіцяє найскладніші поєдинки, в яких і потрібно буде підтверджувати свій клас.

Уругвай

Збірна поки що залишала суперечливі оцінки на старті нинішнього відбірного циклу. Починалося все за Марсело Б'єлси, нового наставника, в офіційних поєдинках оптимістично: впевнено, 3:1, обіграли потенційного конкурента в особі Чилі. Ось тільки в наступному поєдинку, через неповні 4 доби, Вальверде та копання поступилися 1:2 в Еквадорі. Далі картина була для них на порядок оптимістичніша. Спочатку завдяки пізньому голу з пенальті відігралися на нічию 2:2 у Колумбії. І, головне, у четвертому турі гол та передача Дарвіна Нуньєса принесли 2:0 із самою Бразилією. Це перша перемога за 22 роки – досить згадати, що коефіцієнт на успіх господарів досягав 4,65.

Статистика особистих зустрічей

Аргентина вийшла переможцем з трьох останніх матчів з уругвайцями, як на Копа Америка, так і в рамках минулого відбору на мундіаль.

Прогноз

Букмекерські контори чекають на нову перемогу господарів, причому просту. Але пам'ятаємо, що вони грають прагматично, а гості точно гратимуть від оборони - чекаємо тотал менше 2,5 голів (коефіцієнт - 1,85).

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.