Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 17 листопада 2023, 11:25
756
0

Колумбія – Бразилія. Прогноз і анонс на матч кваліфікації ЧС-2026

Поєдинок відбудеться 17 листопада о 02:00 за Києвом

| Оновлено 17 листопада 2023, 11:25
756
0
Колумбія – Бразилія. Прогноз і анонс на матч кваліфікації ЧС-2026
Getty Images/Global Images Ukraine

17 листопада на «Естадіо Метрополітано Роберто Мелендес» (Барранкілья) пройде матч 3-го туру відбору на чемпіонат світу в Південній Америці, в якому збірна Колумбії зустрінеться зі збірною Бразилії. Поєдинок розпочнеться о 02:00 за київським часом.

Колумбія

Команда цього календарного року не програвала. Але при цьому і перемогу саме в рамках відбіркового турніру мала лише одну - у стартовому турі кваліфікації, коли підопічні Нестора Лоренсо оформили мінімальні 1:0 на своєму полі з аутсайдером, Венесуелою. Відразу після цього пішли нулі на полі Чилі. У жовтні ж обидва поєдинки приносили нічиї. Спочатку, двічі ведучи в рахунку, обмежилися 2:2 з Уругваєм, причому пропустивши останній гол, що зрівняв рахунок, аж на 91-й хвилині, ще й з пенальті. За кілька днів в Еквадорі був протилежний у плані видовищності поєдинок, де не змогли забити ні господарі, ні гості. Не забуваємо епопею навколо викрадення батька Луїса Діаса, через яку не лише форвард Ліверпуля сам не свій.

Бразилія

Збірна не найкращим чином розпочала нинішній цикл. Всі вже, на жаль, звикли, що пентакампеони здуваються на чемпіонатах світу, на стадії чвертьфіналу, що стала для них якимось прокляттям. Але вже на мундіалі завжди вдавалося пробитися без нервування і проблем. У вересні теж у селесао все вийшло: обіграли і Болівію вдома, і Перу на виїзді, щоправда, з другими єдиний гол забив Маркіньос аж на 90-й хвилині. Якщо це й був дзвіночок, то його не зміг чи не захотів почути Фернандо Дініз. Важко сказати, що гірше, не виграти вдома у Венесуели (1:1) чи поступитися вперше за 22 роки Уругваю, хай і на виїзді. У будь-якому випадку це провали. Які посилилися травмою капітана та бомбардира, Неймара. Є й інші втрати, тож нинішня заявка вимушено багата на маловідомі імена.

Статистика особистих зустрічей

В останніх чотирьох поєдинках чергувалися перемоги Бразилії та нічиї.

Прогноз

Букмекерські контори не чекають нової осічки лідера. Погодимося: селесао приїдуть з максимальною концентрацією та повинні перемагати (коефіцієнт – 2,18).

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.