Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Бразилія
| Оновлено 16 листопада 2023, 13:02
2514
2

Подала до суду. Колишня хатня робітниця Неймара вимагає від гравця €368 тис

Мати чотирьох дітей звинувачує футболіста в тому, що він не уклав із нею офіційної угоди

| Оновлено 16 листопада 2023, 13:02
2514
2
Подала до суду. Колишня хатня робітниця Неймара вимагає від гравця €368 тис
Getty Images/Global Images Ukraine. Неймар

35-річна бразилійка та мати чотирьох дітей звинувачує бразильського футболіста саудівського «Аль-Хіляля» Неймара, доклавши підтверджуючі документи, у тому, що він змушував її працювати сім днів на тиждень протягом майже двох років (з січня 2021 року до жовтня 2022 року), не будучи офіційно працевлаштованою.

Вона вимагає від нього 368 тисяч євро.

«Ми сподіваємося, що справедливість переможе щодо цієї матері, яка перебуває у вкрай важкому становищі, і що вона просто отримає те, що мала отримати, якби офіційно працювала», – повідомили нам у юридичній фірмі STAS & Associés, яка відповідає за заявницю.

У цей період мати чотирьох дітей, яка отримувала оплату виключно готівкою, навіть змушена була працювати за два тижні до народження останньої дитини і після цього не повернулася на свою посаду. Le Parisien у своїй статті говорить про «пекельні темпи, несплату понаднормової роботи, відсутність оплачуваної відпустки та медичного спостереження».

Заявниця намагалася через своїх адвокатів укласти договір із нинішнім гравцем «Аль-Хіляля». Вона надіслала йому відповідний лист у червні, але він залишився без відповіді. Для Le Parisien Дей Креспо, один із людей, відповідальних за справи Неймара, зазначив у коментарі, що футболіст навіть не був проінформований про цей лист.

«Це брехня, оскільки ми можемо підтвердити, що цей лист із обвинуваченим справді був підписаний у нього вдома в Буживалі. Їм чи кимось із його команди, запевняє нас юридична фірма. Значить, про це ніхто не знає. Нам здається це малоймовірним з огляду на його важливість, або Неймар не має жодного відношення до цієї історії. Що ймовірніше, враховуючи те, як він, добре поводиться зі своїми співробітниками».

Зазначимо, що нещодавно «Аль-Хіляль» вирішив виключити зі своєї заявки на сезон зіркового Неймара. Це пов'язано з важкою травмою коліна 31-річного нападника, через який він пропустить 10 місяців.

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Serhii P.
Кожне чмо намагається "подоїти" багача. Бідна яка, чому ж ти працювала у нього? Треба було звільнятись (тим більше офіційно оформлена не була, просто не приходиш більше). Прямо стояв біля неї Неймар з нагайкою та заставляв працювати.
Український Крим
Шалавава, ла-лала-ла