Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
3548
1

УСИК: «Де Ф'юрі? Татко тут. Я його рекламую, а він мене обзиває кроликом»

Український чемпіон не хоче більше розмовляти про Тайсона

УСИК: «Де Ф'юрі? Татко тут. Я його рекламую, а він мене обзиває кроликом»
Getty Images/Global Images Ukraine. Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик

Український чемпіон WBA, WBO, IBO та IBF у суперважкій вазі Олександр Усик (21-0, 14 КО) заявив, що більше не хоче розмовляти про поєдинок з Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 КО):

«Я не думаю про Тайсона Ф'юрі. Я тут, а його нема. Де Тайсон Ф'юрі? Чи боїться він мене? Я не знаю. Я не боюся. Досить говорити про Ф'юрі. Слухайте, я тут. Ви хочете більше інформації. А я зараз хочу говорити про платформу Ready to Fight, а не про Ф'юрі. А то виходить, що я його рекламую, а він мене обзиває кроликом.

Я відреагував на його слова з посмішкою. Послухайте, Тайсон багато балакає. Де Тайсон Ф'юрі? Татко тут. Дата нашого бою? Я не знаю. Що для мене означає титул WBC? Коли я його виграю, я стану абсолютним чемпіоном світу у другій ваговій категорії», – сказав Олександр.

Олександр і Тайсон досягли домовленості про супербой, проте поки що дату не оголосили. Спочатку поєдинок був запланований на грудень, але 2023 року бій не відбудеться. Зустріч Усика та Ф'юрі попередньо перенесли з грудня на лютий.

Сьогодні, 16 листопада, о 16:00 на стадіоні «Уемблі» у Лондоні відбудеться прес-конференція, на якій офіційно оголосять дату бою.

Оцініть матеріал
(20)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Oleksandr Kelym
Фьюрі обзивав Усика далеко не тільки "кроликом" - а самими паскудними словами,  які Усик робив вигляд, що не чує! Усик грає роль плебея: немає ні честі ні гонору!......