Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
1182
0

Болгарія – Угорщина. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Євро-2024

Поєдинок відбудеться 16 листопада о 19:00 за Києвом

Болгарія – Угорщина. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Євро-2024
Twitter. Збірна Болгарії

16 листопада на «Христо Ботєв» (Плодвів) пройде матч 9-го туру кваліфікації на Євро-2024, в якому збірна Болгарії зустрінеться зі збірною Угорщини. Поєдинок розпочнеться о 19:00 за київським часом.

Болгарія

Команда вже давно поступово втрачала позиції у європейському футболі. На клубному рівні ще більш-менш серйозно котирується Лудогорець, але там також ключову роль відіграють легіонери. Примітно, що до збірної запрошуються із Разграду менше ніж півдесятка виконавців. Інші переважно представляють інші місцеві клуби, а головна зірка зараз - Десподов з ПАОКа. Від левів ніхто й не чекав багато чого, але вони примудрилися виступити гірше за Литву в цьому відборі. З нею набрали 1 очко (1:1 на виїзді за сенсаційних 0:2 вдома). Щоправда, також вдалося з сербами повторити нічийний рахунок. Але зрозуміло, що цикл провалений і потрібно готуватися до наступного. Не дивно, що вже дебютує новий наставник Іліан Ілієв, призначений з прицілом уже на 2024-2025 роки.

Угорщина

Збірна вже по суті знає, що виступатиме наступного року на Євро. Причому це вже третій поспіль континентальний турнір, на який вирушать підопічні Марко Россі – при цьому продовжуючи пропускати чемпіонати світу. У нинішній кваліфікації мадяри примудрилися двічі обіграти фаворита групи, Сербію - по 2:1 у вересні на виїзді та у жовтні вдома. Але при цьому вони в гостях не лише з Чорногорією поділили очки, не забивши, а й з Литвою видали 2:2. Втім, це було вже в минулому турі, коли стало загалом зрозуміло, що вихід на Євро вже нікуди не подінеться, і залишається тільки додати в поєдинках, що залишилися, 1 очко - чому б не тут?

Статистика особистих зустрічей

До нинішнього циклу Угорщина проходила Болгарію у стиковому поєдинку 2020 року за вихід на минулий Євро.

Прогноз

Букмекерські контори не чекають тут сенсацій. Гості сильні та мотивовані – ставимо на те, що вони зможуть виграти (коефіцієнт – 1,63).

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.