Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
1039
0

Кіпр – Іспанія. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Євро-2024

Поєдинок відбудеться 16 листопада о 19:00 за Києвом

Кіпр – Іспанія. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Євро-2024
Getty Images/Global Images Ukraine

16 листопада на «Альфамега» (Лімасол) пройде матч 9-го туру кваліфікації на Євро-2024, в якому збірна Кіпру зустрінеться зі збірною Іспанії. Поєдинок розпочнеться о 19:00 за київським часом.

Кіпр

Збірна жодного разу не пробивалася на жоден турнір. І навіть у рамках Ліги Націй демонструвала слабкі результати на рівні дивізіону С. Більше того, торік там острів'яни виявилися останніми у своїй групі, і тепер на них чекають стикові поєдинки за право залишитися в нинішній лізі, а не вирушити вже зовсім до аутсайдерів. Тож на євровідбір чекали без оптимізму, сподіваючись хіба що на тренерські таланти Кецбаї. Але Темурі програв усім і усе (крім товариського поєдинку з вірменами). Останні 4 поєдинки взагалі принесли 17 пропущених м'ячів і жодного забитого. Залишається тільки це вікно, щоб наостанок грюкнути дверима проти фаворита, що втратив турнірну мотивацію. Ну і далі ще відразу приймуть Литву - явно хочуть закінчити такий жахливий рік перемогою, нехай і в контрольному поєдинку.

Іспанія

Команда загалом змогла виправдати за нового наставника звання королеви відборів. Так, не обійшлося без осічки, коли перший же виїзний поєдинок за де ла Фуенте обернувся безваріантними 0:2 із Шотландією. Але, по-перше, Луїс реабілітувався вже у червні, вигравши фінал Ліги Націй - так, за пенальті, але це перший титул після золотого періоду 2008-2012. По-друге, фурія роха виграла решту поєдинків у 2023-му році. У тому числі вона взяла переконливий реванш у горян 2:0, а Норвегію з її Ерлінгом Холандом сухо обіграла і в березні, і в жовтні. Тепер можна спокійно відправляти на поле тих хлопців, які мали дефіцит практики, або запускати нові імена - вибір традиційно величезний.

Статистика особистих зустрічей

Кіпріоти в 1998-му році примудрилися сенсаційно обіграти фаворита 3:2. За що той поквитався за рік, оформивши рідкісні для футболу 8:0. Нинішнє покоління перемогло скромніше, забивши на кілька голів менше.

Прогноз

Букмекерські контори не сумніваються у розгромній перемозі гостей. Тут і справді має бути не нудно, ставимо на тотал більше 3,5 голів (коефіцієнт - 1,68).

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Говорили про Судакова? Шаблій відвідав Лондон та стадіон Тоттенхема
Футбол | 27 квітня 2024, 23:28 9
Говорили про Судакова? Шаблій відвідав Лондон та стадіон Тоттенхема

Агент півзахисника «Шахтаря» повідомив, що побував у столиці Англії з робочих питань

Слот тренуватиме Ліверпуль? Що про це відомо прямо зараз
Футбол | 28 квітня 2024, 06:30 0
Слот тренуватиме Ліверпуль? Що про це відомо прямо зараз

Схоже, «червоні» знайшли наступника для Юргена Клоппа…

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.