Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 16 листопада 2023, 01:28
11135
5

Олег ЛУЖНИЙ: «Сьоміну руки б не подав»

Колишній тренер «Динамо» – про екснаставника київської команди

| Оновлено 16 листопада 2023, 01:28
11135
5
Олег ЛУЖНИЙ: «Сьоміну руки б не подав»
ФК Динамо Київ. Олег Лужний

55-річний ексгравець і колишній тренер «Динамо» Олег Лужний поділився думкою щодо нинішньої ситуації в Україні, яка змушена відбивати окупаційне вторгнення армії рф, і розповів про своє ставлення до колишніх наставників київської команди - Юрія Сьоміна та Валєрія Газзаєва.

– Зміни в суспільстві після повномасштабного вторгнення? Важко сказати, мабуть, дещо змінилося на краще. Зокрема, стало більше поваги одне до одного. Людей об'єднала спільна ідея і вони консолідовано допомагають ЗСУ. Біда згуртувала суспільство. Саме на цих людях має будуватися фундамент нової України. Звісно, є й негідники, які наживаються на війні та вигадують різні корупційні схеми. Вони спекулюють фактами і банально скоюють злочини.

– Ви працювали з росіянами Юрієм Сьоміним і Валєрієм Газзаєвим. Також знайомі з іншими російськими гравцями та тренерами. Чи телефонували вони вам, щоб дізнатися, як ви, або висловити свої співчуття?
– Ні, вони жодного разу не телефонували. Я читав інтерв'ю Сьоміна, де він сказав, що вважає, що путін вчинив правильно. Після цього я не хочу говорити з ним - навіть руки б йому не подав. Деякі хлопці дзвонили дізнатися, як ми тут, але вони здебільшого бояться називати речі своїми іменами. Для мене це незрозуміло, адже я завжди звик говорити правду в очі, тому ці люди мене розчарували, - заявив Лужний.

Раніше Олег Лужний оцінив перспективи Олександра Шовковського на посаді головного тренера «Динамо».

Оцініть матеріал
(96)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Alex T
Газаев вообще жополиз редкий власти, слушать невозможно было и до вторжения
Микола Захарченко
Якщо людина підтримує пуйла то йому не , що руку не подати потрібно , а послати за рузьким кораблем .
apepa
семин и газаев приезжали в Киев тренировать динама по заданию ФСБ. Их роль сводилась к тому чтобы показать мировой общественности что руские и украинцы брацкие народы. Об этом знали и твари суркисы которые помогали кремлевским мразям  осуществить план по проведению Обьединеного чемпионата. Мы все украинцы об этом помним! Поэтому и называем суркисов врагами Украины!
Xvalenok03
Боюсь что лужный на месте семина неизвестно как бы поступил.
Лужный прав, но все же.