Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 15 листопада 2023, 21:00
3008
1

Максим ТАЛОВЄРОВ: «Не знаю, що б робив у збірній без Мудрика»

Захисник збірної України поділився першими враженнями від тренувань у національній команді

| Оновлено 15 листопада 2023, 21:00
3008
1
Максим ТАЛОВЄРОВ: «Не знаю, що б робив у збірній без Мудрика»
УАФ

Захисник збірної України Максим Таловєров поділився першими враженнями від тренувань у національній команді, а також розповів про дружбу з Михайлом Мудриком:

«Я щасливий. Дуже цікаво було тренуватися. Супергравці, суперполе, що ще потрібно? Із головним тренером поки що не говорив особисто, але була теорія, він усе пояснював. Усі зрозуміли, намагалися виконувати настанови на полі.

Михайло Мудрик? Якщо чесно, не знаю, що б без нього тут робив. Він – фантастична людина, класний гравець. Пишаюся, що маю такого друга.

Атмосфера дуже тепла, кожен намагається підтримувати, підказувати. Я щасливий знаходитися тут. Порівняно з іншими командами, у національній збірній усе на такт швидше. Я це тримаю в голові, намагаюся швидше працювати з м'ячем».

Нагадаємо, вирішальний матч відбору до Євро-2024 між збірними України й Італії відбудеться 20 листопада в німецькому Леверкузені на стадіоні «БайАрена» (початок – о 21:45 за київським часом).

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
AndiM
Ну хз, може те що й з ним - тренерувався?
 Чи у вас там якісь "особисті тренування" тільки для двох? Все ж таки які вони тупі ці футболісти. Наступного разу якщо у твого дружка буде травма,глисти або срачка - ти також не чекай виклик.