Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 15 листопада 2023, 09:21
4538
1

ФОТО. Прибули динамівці. Тренування збірної України пройшло у двох групах

Сергій Ребров велику увагу приділяє тактичній роботі

| Оновлено 15 листопада 2023, 09:21
4538
1
ФОТО. Прибули динамівці. Тренування збірної України пройшло у двох групах
УАФ

Національна збірна України провела друге тренування у польському Гданську. Цього разу в ньому взяли участь усі викликані на збір гравці.

Сьогодні, 14 листопада, після обіду київські динамівці, загалом провівши в дорозі 22 години, прибули до розташування синьо-жовтих, розширивши склад команди до повного. Разом із гравцями прибув і тренер із фізпідготовки Віталій Кулиба, відтак сьогоднішню розминку на стадіоні «На Траугутта» звично проводив саме він (учора цю місію взяв на себе один з асистентів Сергія Реброва, Альберто Босх).

Після пробіжки гравці розділилися на дві групи: хлопці з українських клубів, які грали в неділю, продовжили намотувати кола навколо поля, а легіонери разом з Єгором Назариною та Дмитром Різником провели розминку з м’ячами, зокрема на точність передач, після чого виконували різноманітні завдання тренерського штабу.

Чимало уваги вже з перших днів збору приділяється тактичній роботі. Футболісти робили вправи на пасінг із завершальним ударом, відпрацьовували дії під час пресингу, виконували роботу у відборі. Також команда працювала у форматі ігрових серій.

Тим часом інша група, завершивши пробіжку, виконала вправи на стретчинг та відновлення м’язів. Після завершення відновлювальної роботи вона повернулася до готелю.

Після вирівнювання функціонального стану гравців уся команда працюватиме в форматі єдиного тренування вже завтра, 15 листопада. Це заняття буде вечірнім і, як і два попередніх, відбудеться на стадіоні «На Траугутта».

ФОТО. Прибули динамівці. Тренування збірної України пройшло у двох групах

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ALKOSruLKA
Покажіть їм, як мяч виглядає