Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

ATP
| Оновлено 14 листопада 2023, 20:18
3010
1

Хуркач замінив Циципаса на Підсумковому та зіграє з Ноле. Вийде із групи?

Стефанос знявся з турніру через травму спини

| Оновлено 14 листопада 2023, 20:18
3010
1
Хуркач замінив Циципаса на Підсумковому та зіграє з Ноле. Вийде із групи?
Getty Images/Global Images Ukraine. Хуберт Хуркач

Польський тенісист Хуберт Хуркач (АТР 11) замінив Стефаноса Циципаса (Греція, ATP 6) на Підсумковому турнірі АТР 2023, який проводиться на хардових покриттях у приміщенні в Туріні (Італія).

Оскільки грек встиг програти два стартові поєдинки в Зеленій Групі Янніку Сіннеру та Хольгеру Руне, то поляк зіграє лише останній 3-й тур проти Новака Джоковича.

Хуркач вже в жодному разі не зможе пройти у плей-оф ATP Finals 2023, оскільки другим критерієм на вихід із групи після кількості перемог є кількість зіграних матчів. У Хуркача буде лише 1 гра, коли в решти тенісистів із квартету всі 3 зіграні поєдинки.

Стефанос знявся через травму спини.

«Вибачаюся перед усіма вболівальниками та глядачами, які прийшли сьогодні підтримати мене та подивитися матч. Я дуже засмучений тим, що не зміг закінчити матч. Також прикро не дати іншому можливість вийти на корт та спробувати щось зробити.

Лікарі, до яких я ходив незліченну кількість разів, дозволяли мені грати, тож... На жаль, на корті я почував себе жахливо. Я зробив усе, що міг підготуватися до цього матчу, але в мене нічого не вийшло.

Я ненавиджу зніматися з матчів. Я не та людина, якій подобається йти з корту під час матчу. Мене вбиває, що я не зможу закінчити турнір, до якого готувався так довго і був упевнений, що можу виступити на максимумі своїх можливостей.

Я тренувався останні кілька днів, але не проводив багато часу на корті. У мене були невеликі проблеми з рухом. Важко грати, не рухаючись. Це теніс, а не дартс.

Для мене важливо бути у формі і не відчувати дискомфорту у спині. Біль був дуже серйозний. Раніше мені доводилося справлятися з болем на корті, але цього разу це було нестерпно. Мені довелося ухвалити це важке рішення.

Я зрозумів, що не зможу грати, у другому геймі. Коли я подавав на розминці, біль уже був. Я відчув сильне роздратування, сильний біль у спині. На той момент я вже усвідомлював, що не зможу витримати весь матч», – заявив Циципас.

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Німеччина буде представлена 5 клубами у ЛЧ. Чи потрапить Шахтар в основу?
Футбол | 02 травня 2024, 06:40 10
Німеччина буде представлена 5 клубами у ЛЧ. Чи потрапить Шахтар в основу?

Вже відомі всі 5 клубів: Байєр, Баварія, Штутгарт, РБ Лейпциг, Боруссія Д

Мілевський розповів, чи спілкуються вони з Алієвим
Футбол | 01 травня 2024, 15:24 2
Мілевський розповів, чи спілкуються вони з Алієвим

Колишні гравці «Динамо» ще не помирилися

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.