Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Саудівська Аравія
|
804
7

Ріяд МАРЕЗ: «Саудівській чемпіонат може увійти до 5-7 найкращих ліг світу»

Вінгер «Аль-Ахлі» вірить у проєкт шейхів

Ріяд МАРЕЗ: «Саудівській чемпіонат може увійти до 5-7 найкращих ліг світу»
Getty Images/Global Images Ukraine. Ріяд Марез

Алжирський вінгер саудівського «Аль-Ахлі» Ріяд Марез розповів, чому пішов з англійського «Манчестер Сіті»:

«У мене залишилося 2 роки контракту з «Манчестер Сіті», я міг залишилися. Але я вирішив піти. Я відчував, що ця можливість більше не з'явиться. Настав час піти, тому що я провів у «Сіті» 5 років і виграв усе. Але, чесно кажучи, у мене все ще відчувається присмак незавершеної справи. У Лізі чемпіонів я не грав ні в півфіналі, ні у фіналі, тоді як у попередніх сезонах я завжди виходив у стартовому складі.

Мені запропонували контракт на 4 роки в Саудівській Аравії, в мусульманській країні, де я точно зможу захистити свою сім'ю. Був також новий виклик і новий проект. Тому я вирішив піти, це не було великою проблемою. Жузеп Гвардіола хотів, аби я залишився. Він дав мені це зрозуміти. Я зважив всі за і проти і вирішив піти. Я не шкодую, я щасливий бути тут.

Рівень саудівської ліги непоганий. Він буде ставати все краще і краще. Тут вони вкладають ресурси для запрошення найкращих гравців. З такими темпами найближчим часом він зможе увійти до п'яти, шести чи семи найкращих чемпіонатів світу».

В цьому сезоні чемпіонату Саудівської Аравії 32-річний Ріяд Марез провів 13 матчів, відзначившись 5 забитими м'ячами та 7 гольовими передачами.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Octopus
Для начала саудовский чемпионат должен сам уметь воспитывать звезд, а не тырить их у других чемпионатов, тогда можно будет о чем-то говорить.
fifa2020
Китайський вже ввійшов))
Асталависта
Угу, давайте очный матч между топ чемпами и увидим какое место там будет)
Flying Cat
Років 30 кропітливої та зваженої роботи і увійде. Може бути. Поки що це роздута бульбашка. Скільки гравців світового рівня виховала ця чудо-ліга? Якби не Роналду, то скільки клубів цієї ліги кожен з вас міг би назвати? Я розумію, що гроші теж важливі, але умовний чемпіонат Хорватії дав футболу більше, ніж СА.
bossi
Може..Все зрозуміло.
easterly
Мені запропонували контракт на 4 роки в Саудівській Аравії, в мусульманській країні, де я точно зможу захистити свою сім'ю.Це як? Чуваку з сім"єю в Англії увесь час погрожували??? Там шла війна? Якого кумису він обпився?