Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 26 листопада 2023, 21:16
2862
5

ГЕНІНСОН: «Емоції зашкалювали після гри. Не хотілося наговорити дурниць»

Представник «Чорноморця» – про відмову Григорчука давати інтерв’ю після гри з «Рухом»

| Оновлено 26 листопада 2023, 21:16
2862
5
ГЕНІНСОН: «Емоції зашкалювали після гри. Не хотілося наговорити дурниць»
УПЛ. Володимир Генінсон

Представник одеського «Чорноморця» Володимир Генінсон прокоментував відмову головного тренера Романа Григорчука давати флеш-інтерв'ю та прес-конференцію після матчу Української Прем'єр-ліги проти львівського «Руха».

– Була інформація, що безпосередньо після гри у вас відбулася розмова з головним тренером Романом Григорчуком, за підсумком якої було вирішено не давати післяматчеві коментарі. Чи можете ви це підтвердити? Якщо так, то яка причина?

– Підтверджую, на 100%. Емоції, які зашкалювали після гри. Не хотілося наговорити ніяких дурниць. Сиділи, переглядали моменти. Однозначно погоджуємося, що це, скоріш за все, пенальті. Але не подвійне покарання, червоної картки там взагалі близько немає. У першому таймі взагалі не було свистків в бік гравців іншої команди. Далі ви все бачили, є купа нарізок – як Хадіду б’ють по ногах, «вбивають», ніхто навіть не свистить.

– Відмова давати післяматчеві коментарі – це якась акція протесту, чи, як ви сказали, просто емоції після гри?

– Конкретно по цьому матчі – емоція. Щодо протесту – ми можемо хоч протестувати, хоч ні, рахунок на табло.

– Які подальші дії клубу? Звертатиметеся у відповідні органи чи, можливо, вже зробили це? Якщо так, то з якою метою?

– Ми зверталися в комітет арбітрів, щоб нам роз’яснили дії судді у попередньому матчі. Нам досі не відповіли. Як всі журналісти кажуть, як всі фахівці кажуть, всі, з ким спілкуємося – навіть інші клуби кажуть, що на Ієде не було першої жовтої взагалі, вона просто «висмоктана» з пальця. Точно так само подаватимемо на розгляд дії цього арбітра, будемо сьогодні писати лист. Але ми так розуміємо, що знову не буде відповіді. Видно, не дуже хочеться нам відповідати, хоча є регламентна норма, за якою вони зобов’язані відреагувати на наш лист.

– До матчу з «Металістом 1925» ви цього сезону таким чином ще зверталися?

– До «Металіста 1925» у нас було звернення, спілкування з комітетом арбітрів, але так офіційно – вперше після гри з «Металістом 1925». Сьогодні точно таке ж звернення буде після гри з «Рухом».

Нагадаємо, що «Чорноморець» вдома поступився «Руху» з рахунком 2:3.

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Олександр
Причем тут рух .вопрос в другом .флеш интервью обязательно или нет ?У нас для всех разные правила .Луческу полоскал судей сутками.другому рта не дадут откоыть сразу наказание 
Александр Белогубко
Рух лучше играл --после удаления ЧО стоял в защите а это не выход и 3 гол вина Варакуты надо стоять воротах --удар был с 30 метров  -Штогрин вообще не играл прятался за игроков -замены не было при счёте 2-2 --вот и получили  вторая 10 не за горами--готовьтесь к 3 подряд проигрышу вас ждёт Днепр 
Олександр
Так это всем так разрешается не давать флеш интервью.или только Григорчуку и какие санкции против сепаров трухановских ?
potemkin78
багатый
lgpaladin
Представитель «Черноморца» – об отказе Григорчука давать интервью после игры с «Движением»
ыыы