Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 12 листопада 2023, 19:57
7455
7

Колишня дівчина Гегедоша: «Він альфонс та шахрай»

Тетяна Леус розповіла, скільки грошей їй був винен екснападник «Вереса»

| Оновлено 12 листопада 2023, 19:57
7455
7
Колишня дівчина Гегедоша: «Він альфонс та шахрай»
НК Верес. Роберт Гегедош

Тетяна Леус, колишня дівчина ексгравця «Вереса» та «Перемоги» Роберта Гегедоша, розповіла про те, як нападник позичав у неї гроші.

– Тетяно, розкажіть, як ви познайомились з Гегедошем?

– Банально. В інтернеті. Це було десь у лютому 2021 року. Він мені написав в інстаграмі, стандартні повідомлення, як хлопець заграє до дівчат: «Привіт, красуня. Як справи?». Бла-бла-бла.

Я, холоста дівчина, повелась на його загравання та почала спілкуватись. Через декілька днів переписки він попросив скинути йому 5000 гривень. Сказав, що віддасть відразу після зарплати. Я повірила і перевела йому суму.

– Ви скинули йому гроші, коли ще не зустрічались особисто?

– Так.

– Чому ви скинули гроші хлопцю, якого навіть не бачили?

– Не знаю, ось така в нього харизма. Гегедош дуже чудово маніпулює людьми. Вже потім я спілкувалась з багатьма людьми, які його знають і зрозуміла, що він чудово маніпулював не тільки дівчатами, а і чоловіками. Це в нього круто виходило.

Він так щебетав і брехав в очі, що люди реально давали йому гроші. Мені він говорив стандартні речі, але було приємно: «Ти така прикольна, класна, красива». По вухам він їздив добре.

– Коли ви з ним уперше побачились?

– Коли він повернувся зі зборів із «Вересом», то ми зустрілись.

– Гегедош водив вас у ресторани, дарував подарунки?

– Жодного разу! Ми зустрічались тільки у мене вдома. Декілька разів він приходив із шампанським, вином та закускою. Він особливо не хотів зі мною світитись, і я теж.

– Як ви на нього клюнули?

– Це така людина, на яку не можна не повестись. Запитайте у будь-кого з «Вереса», вам підтвердять. Гегедош так гарно говорить і кліпає оченятами, як янгол. Йому навіть мужики гроші позичають.

– На які потреби він просив гроші?

– Він просив гроші на лікування, на якісь аналізи, щоб комусь повернути борг! Одного разу на 8 березня, сказав мені , що мамі нема за що букет квітів купити. Я дала йому грошей. Поступово суми, які він просив, збільшувались, і дійшло до того, що він був мені винен вже 200 тисяч гривень. Гегедош кормив тільки обіцянками: «Сонечко, зайчик, я тобі все віддам, не переживай. Скоро прийде зарплата». Потім я побачила, що він повернувся до своєї колишньої дівчини, а гроші мені так і не віддав.

– Що ви зробили?

– Я звернулась до керівників «Вереса», за який тоді виступав Гегедош. Я надала їм докази: показала переписки, квитанції з банків. Вони були шоковані. Ми зустрілись з ними в кафе і вони покликали Гегедоша. Роберт не знав, що я там сиджу, а коли мене побачив, то був в а**ї. Для нього це був сюрприз. Він почервонів і почав заїкатись. Керівництво «Вереса» його запитало: «Знаєш цю дівчину?», – «Так, звичайно». – «Винен їй гроші?». – «Так». Він такого просто не очікував і нічого не заперечував.

Після цієї зустрічі він почав мені писати: «Що ти зробила? Навіщо звернулась до «Вереса»? Я тобі віддам всі гроші сам». Але я задню не дала. Він сам мені потім розповідав, що до його батьків приїжджали родичі інших дівчат вибивати борг, але батько Роберта сказав: «Робіть з ним, що хочете, ламайте, вбивайте – це вже не моя дитина. Я вже задовбався борги за нього віддавати».

– Що вам сказало керівництво «Вереса»?

– Щоб я з ним не спілкувалась, бо він буде намагатись маніпулювати мною. Вони будуть мені віддавати борг з його зарплати. Потім я дізналась, що я не перша дівчина, в якої Гегедош позичав гроші. У нього в кожному місті були такі дівчата. Думаю, зараз він і в Ісландії розводить молодиць. Гегедош – альфонс та шахрай. Такі люди не змінюються.

У Вересі мені розказали, що їм телефонували батьки інших дівчат, у яких брав гроші Гегедош та не віддавав. Що казати, якщо він винен гроші багатьом хлопцям з «Вереса» – кожному третьому гравцю.

– У підсумку «Верес» з вами розрахувався за Гегедоша?

– Частково. Вони віддали з його зарплати 150 тисяч гривень, а потім у Гегедоша закінчився контракт з рівненським клубом і ще 50 тисяч він залишився мені винен. Я побачила, що Роберт перейшов в ФК «Перемога», знайшла телефон їхнього президента – Феміса Сагірова – і написала йому. Я пояснила ситуацію, що Гегедош винен мені гроші, скинула докази, він мене зрозумів і повірив.

Потім він мені зателефонував із Туреччини, біля нього сидів Гегедош, який взяв трубку і сказав: «Я тобі нічого не винен!». Почав, як завжди, маніпулювати. Я дуже вдячна Фемісу, тому що він розрахувався за Гегедоша зі мною.

Оцініть матеріал
(35)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
turist86
Скинула 5 тисяч хлопцю, якого в житті не бачила? А потім скаржиться, ах який альфонс?
KvlaD
Кому это интересно? Неужели больше нет других спортивных новостей.
Gargantua
может он в постели отработал?
Александр Ад
познайомилась в 21 році!Та його вигнали з Вересу на самому початку 21 року.Жодного матчу  ,наскілько мені відомо, в УПЛ за Верес не провів..Повелася на нього подивившись серіал Поворознюка,мабуть.Шустрий дядько виявився!
Дані Рохас
Лол, абьюз по-украински)) Что б от мировых трендов не отставать!