Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
1163
0

Ліверпуль – Брентфорд. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 12 листопада о 16:00 за Києвом

Ліверпуль – Брентфорд. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Юрген Клопп

12 листопада на «Енфілді» пройде матч 12-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Ліверпуль» зустрінеться з «Брентфордом». Поєдинок розпочнеться о 16:00 за київським часом.

Ліверпуль

Клуб виступає й у інших турнірах. У Кубку Ліги він вибив Борнмут на виїзді. Ну а в Лізі Європи англійці очікувано показували стовідсоткову статистику. І лише з Тулузою у четвер розслабилися, програвши 2:3. Але все ж таки очевидно, що у пріоритеті для Юргена Клоппа та його підопічних буде Прем'єр-Ліга. Тим більше, після провалу минулого сезону, коли віце-чемпіон вилетів за межі квартету. Зараз буде не простіше: так, у кризі Манчестер Юнайтед, але прекрасний Тоттенхем, продовжується прогрес Астон Вілли, та й Челсі треба пам'ятати. Втім, і мерсисайдці теж помітно додали, наростивши глибину складу та згадавши такий козир, як вольові показники. Навіть із Лутоном, щоправда, з ним усе обмежилося тим, що на 90+ хвилинах за рахунок голу Діаса вирвали нічию.

Брентфорд

Команда з'явилася у Прем'єр-Лізі лише кілька років тому. До цього такий колектив виступав у найвищому дивізіоні країни лише в середині минулого століття. У результаті дивізіон збагатився самобутнім клубом з несподіваним данським акцентом у селекції. І на другий рік у вишці бджілки навіть були потенційним претендентом на єврокубки. У новому розіграші доводиться грати без забивного нападника Айвена Тоуні, і його повністю Томас Франк зі своїм штабом так і не зміг повноцінно замінити. У результаті був досить важкий старт, більше того, був восени відрізок з 1-го очка в 4-х турах чемпіонату при вильоті з Кубка Ліги. Втім, до кінця жовтня вдалося додати. Настільки, що вдалося виграти тричі поспіль, причому не у найпростіших противників - після Бернлі були Челсі та Вест Хем.

Статистика особистих зустрічей

У першому поєдинку, 2021-го року, були видовищні 3:3. Але потім тричі поспіль вигравав той, хто приймав суперника вдома.

Прогноз

Букмекерські контори вірять у червоних, але їхні останні результати не вражають. Ставимо на те, що тут у будь-якому випадку будуть видовищні тотали більше 3,0 голів (коефіцієнт - 1,68).

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Cтала відома оцінка Трубіна за матч Бенфіки, в якому він пропустив між ніг
Футбол | 28 квітня 2024, 11:02 0
Cтала відома оцінка Трубіна за матч Бенфіки, в якому він пропустив між ніг

«Орли» обіграли «Брагу» з рахунком 3:1 у 31-му турі чемпіонату Португалії

Сльози Бондаренка, дев'ятий гол Сікана. Шахтар переміг ЛНЗ
Футбол | 27 квітня 2024, 17:25 165
Сльози Бондаренка, дев'ятий гол Сікана. Шахтар переміг ЛНЗ

Підопічні Пушича на класі обіграли команду Дулуба, яка грала досить добре

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.