Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 12 листопада 2023, 18:41
599
0

Лаціо – Рома. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Поєдинок відбудеться 12 листопада о 19:00 за Києвом

| Оновлено 12 листопада 2023, 18:41
599
0
Лаціо – Рома. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine. Пауло Дібала

12 листопада на «Стадіо Олімпіко» пройде матч 12-го туру Серії А, в якому «Лаціо» зустрінеться з «Ромою». Старт поєдинку заплановано на 19:00 за київським часом.

Лаціо

Команда цього сезону виглядає дуже нестабільно. Гаразд, ще Ліга чемпіонів, де спочатку допомагало вміння грати до кінця. У результаті італійці там розпочали, вирвавши нічию вдома в Атлетіко та вирвавши у Глазго перемогу над Селтіком. Але потім були 1:3 у Нідерландах із Феєнордом. На своєму полі потрібно було вигравати, і це вийшло за рахунок єдиного голу свого лідера Іммобіле. Але особливо серйозно небесно-блакитні просіли у Серії А. Там віце-чемпіон стартував із 3-х перемог у 4-х перших поєдинках (натомість були 2:1 на полі Наполі). Здавалося б, потім Мауріціо Саррі зміг знайти рецепт успіху, і наприкінці вересня – жовтні було 4 перемоги у 5 поєдинках, у тому числі тричі поспіль вдавалося вигравати. Але минулої п'ятниці єдиний гол Фергюссона приніс перемогу Болоньї, відправивши столичний гранд знову до середини таблиці.

Рома

Клуб все ще продовжує довіру Моурінью. Хоча здавалося спочатку, що з сеу Жозе розлучаться після програшу у фіналі Ліги Європи при спаді та в Серії А у розіграші 2022/2023. Але Особливий зберіг пост і тоді, коли було 1 очко після 3-х турів Кальчо та 1 перемога після 6. Щоправда, у Лізі Європи джалороссі досить впевнено долали груповий раунд. Але у четвер Славія у Празі оформила з італійцями впевнені 2:0. А у жовтні Лукаку та компанія виграли тричі у чемпіонаті. Але потім був матч із Інтером, і поразка лідеру першості 0:1 у Мілані. А з Лечче лише на 90+ хвилинах Азмун та Ромелу перетворили 0:1 на драматичні, але переможні 2:1.

Статистика особистих зустрічей

Капітолійське дербі - одне з найбільш важливих у країні. І минулого сезону в ньому Саррі обидва рази виграв у Моурінью.

Прогноз

Букмекерські контори надають невелику перевагу номінальним гостям. Але зрозуміло, що перемога потрібна обом - ставимо на те, що тут зафіксують тотал більше 2,0 голів (коефіцієнт - 1,72).

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.