Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 12 листопада 2023, 03:58
1234
0

Ангелос ПОСТЕКОГЛУ: «Важко прийняти поразку на останніх хвилинах»

Головний тренер «Тоттенхема» – про невдачу у гостьовому матчі з «Вулверхемптоном»

| Оновлено 12 листопада 2023, 03:58
1234
0
Ангелос ПОСТЕКОГЛУ: «Важко прийняти поразку на останніх хвилинах»
ФК Тоттенхем. Ангелос Постекоглу

Головний тренер «Тоттенхема» Ангелос Постекоглу прокоментував поразку в гостьовому поєдинку 12-го туру АПЛ від «Вулверхемптона» (1:2), у якому його підопічні, ведучи в рахунку до 90-ї хвилини, пропустили два м'ячі у компенсований час.

«Безумовно, складно прийняти поразку наприкінці зустрічі, – зазначив Анге Постекоглу на післяматчевій пресконференції. – Хлопці віддали на полі все, що могли. Напевно, під кінець ноги підсіли – звідси такий результат. «Вовки» протягом усього поєдинку добре атакували і забили, не кривитиму душею, два блискучих голи. Але все одно прикро, що ми поступилися, ведучи до 90-ї хвилини.

Ми розпочали поєдинок добре, забили швидкий гол, але під час першого тайму я відчував, що ми могли б зіграти більш активно та позитивно. Ми були трохи затиснуті, можливо, через мінімальну перевагу, і не було якоїсь розкутості. Як на мене, у цьому плані після перерви ми зіграли набагато краще, створили біля воріт суперника кілька моментів, але не реалізували їх. А «вовкам» вдалося забити потрібні голи й у підсумку перемогти».

Зазначимо, що «Тоттенхем» зазнав другої поспіль поразки в АПЛ, і з 26 очками в активі відстає від «Манчестер Сіті» на один бал (у «містян» ще гра в запасі).

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.