Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
|
2654
2

Капітан Прикарпаття назвав причини сенсаційної поразки від Металіста

Перервалася переможна триматчева серія іванофранківської команди

Капітан Прикарпаття назвав причини сенсаційної поразки від Металіста
ФК Металіст

У поєдинку 16-го туру Першої ліги групи А Прикарпаття на своєму полі приймало аутсайдера харківський Металіст. Зустріч завершилася несподіваною поразкою господарів поля з рахунком 1:2, які перед цим виграли три матчі поспіль.

Капітан Прикарпаття Василь Цюцюра, який став автором забитого м'яча господарів, у коментарі Sport.ua проаналізував поразку іванофранківської команди з аутсайдером гурту.

«Нам не вдалося реалізувати свої моменти, тому вийшов такий плачевний результат. Металіст нічим не здивував. Ми знали, що там непогана команда, незважаючи на те, що вона зараз посідає останнє місце у групі.

У нас залишилося ще два матчі цього року, в яких вирішуватимемо своє завдання – це потрапляння до першої п'ятірки групи, яке дає право на вихід до Чемпіонської групи».

У поточному сезоні Першої ліги 29-річний Цюцюра зіграв 11 матчів, у яких забив два м'ячі. Прикарпаття посідає п'яте місце у турнірній таблиці Першої ліги групи А, набравши 22 очки.

Цього року команді з Івано-Франківська залишилося провести два матчі: 18 листопада на виїзді з Епіцентром та 25 листопада вдома проти Агробізнеса.

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Likarua
Закрий пельку, ви не мали права програвати дома аутсайдеру