Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
1634
0

Реал Мадрид – Валенсія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 11 листопада о 22:00 за Києвом

Реал Мадрид – Валенсія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine. Андрій Лунін

11 листопада на «Сантьяго Бернабеу» пройде матч 13-го туру Прімери Іспанії, в якому «Реал» (Мадрид) зустрінеться з «Валенсією». Старт поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом.

Реал Мадрид

Клуб, звичайно ж, хотів цього сезону відвоювати позиції, втрачені в рамках темпоради 2022/2023. При цьому влітку Флорентіно Перес знову не зміг підписати Кіліана Мбаппе. Але при цьому він зміг виграти гонку за Джуда Беллінгема, і, можливо, це буде вирішальним чинником. Голи англійця стали багато в чому тим, що забезпечувало потужний старт як у Лізі чемпіонів, так і в Прімері. Саме новачок зумів своїм дублем принести вольову перемогу в Ель-Класіко, ще й на полі Барселони. Але, звичайно, рано говорити, що вершкові йдуть у відрив, вони теж допускали осічки – чого варта поразка у дербі Атлетіко. Або нульова нічия у минулому турі з Райо Вальєкано, що дозволило Жироні стати одноосібним лідером.

Валенсія

Команда в останні роки неодноразово змушена була боротися за виживання. І на загальному тлі сезон 2021/2022 був непоганою віддушиною, тим більше що там лос чес дісталися фіналу Копи дель Рей. Але того літа власник, Пітер Лім, змінив Бордаласа, що досяг цього, на Гаттузо. У результаті взимку звільненого за провали Дженнаро замінив Бараха. Для початку кумир Местальї як футболіст врятував кажанів від вильоту до Сегунди. Нині такої небезпеки немає. Більше того, команда стартувала з пари перемог, та й наприкінці жовтня була непогана серія з нічиїх проти Мальорки та Атлетіка при 2:0 з Кадісом. Ну, а новий місяць вдалося розпочати з перемоги над Гранадою: гол Пепелу так і залишився єдиним.

Статистика особистих зустрічей

У рамках Прімери мадридський Реал виграв п'ять разів поспіль. Але в січні, ще за Гаттузо, Валенсія змогла дотягнути в Суперкубку Іспанії до серії пенальті. В якій, проте, все одно програли.

Прогноз

Букмекерські контори розглядають Реал беззаперечним фаворитом. Але йому важко, коли противник стає в організовану оборону, що точно зробить Валенсія. Ставимо на тотал менше 3,0 голів (коефіцієнт – 1,76).

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.