Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 11 листопада 2023, 18:27
1364
0

Арсенал – Бернлі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 11 листопада о 17:00 за Києвом

| Оновлено 11 листопада 2023, 18:27
1364
0
Арсенал – Бернлі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Зінченко

11 листопада на «Емірейтс» пройде матч 12-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Арсенал» зустрінеться з «Бернлі». Старт поєдинку заплановано на 17:00 за київським часом.

Арсенал

Команда минулого сезону зробила неймовірний ривок, у вигляді підйому на 2-е підсумкове місце. І зараз перед канонірами стоїть 2 основні завдання. По-перше, довгоочікуване повернення до Ліги чемпіонів, під яку виділили 100 мільйонів на Райса, та купили низку інших новачків, потрібно було оформити тріумфальною ходою. У англійців непогано виходить, правда, без осічки з Лансом не обійшлося. По-друге, на внутрішній арені червоно-білі намагаються закріпитися на завойованих позиціях. І це загалом вдавалося. Так, у Кубку Ліги швидко вилетіли, програвши 1:3 Вест Хему. Зате взяли трофей, обігравши по пенальті Манчестер Сіті. І, головне, в АПЛ стартували із затяжної безпрограшної серії. Яку зі скандалом закінчив Ньюкасл, перемігши у минулому турі 1:0 за рахунок голу, суперечки про який тривають і зараз.

Бернлі

Клуб, вилетівши у 2022-му році з Прем'єр-Ліги, вирішив зробити не найочевиднішу ставку на Венсана Компані. Але бельгієць блискуче проявив себе в перший рік після повернення на Туманний Альбіон, вже в ролі тренера, достроково повернувши нових підопічних із Чемпіоншипу, ще й у кубку непогано виступивши. Ось тільки, за всіх заслуг, вже до листопада молодий фахівець опинився серед фаворитів на відставку. Що й не дивно, адже виграли в іншого новачка, Лутона та з Ноттінгем Форест розділили очки. Водночас і в Кубку Ліги все закінчилося поразкою 0:3 від Евертона. Нічого не вийшло і з Крістал Пелас, хіба що там пропустили на гол менше, у середині першого та наприкінці другого тайму.

Статистика особистих зустрічей

Цікаво, але у 5 крайніх очних поєдинках спостерігається рівність. Сторони виграли по 1 разу, тричі зігравши внічию.

Прогноз

Букмекерські контори закономірно не вірять у гостей. Ті так і не знайшли якихось аргументів на рівні АПЛ – ставимо на перемогу Зінченка та компанії з форою -2,0 голів (коефіцієнт – 1,94).

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.