Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
3910
1

Райо Вальєкано – Жирона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 11 листопада о 15:00 за Києвом

Райо Вальєкано – Жирона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

11 листопада на «Естадіо де Вальєкас» пройде матч 13-го туру Прімери Іспанії, в якому «Райо Вальєкано» зустрінеться з «Жироною». Старт поєдинку заплановано на 15:00 за київським часом.

Райо Вальєкано

Команда зіткнулася цього сезону з цікавим викликом. Адже влітку, скориставшись закінченням контракту, тренерську посаду залишив Андоні Іраола. Саме баск піднімав проект із Сегунди та закріпив за бджілками статус середняка Ла Ліги. Але він вирішив відгукнутися на запрошення Борнмута і спробувати себе в АПЛ. На місце, що звільнилося, запросили Франсіско, у якого і досвід був невеликий, і результати на колишніх місцях роботи суперечливі. Але на новій позиції цей фахівець справляється непогано – з ним столичний колектив майже не програвав на стартовому відрізку нової темпоради, тримаючись серед претендентів на вихід у єврокубки. У минулому турі був своєрідний мадридський варіант дербі, з Реалом. І там все закінчилося престижною для андердога пари нульовою нічиєю.

Жирона

Клуб провів за всю історію лише 3 сезони у Прімері. Більше того, після дебюту, який затягнувся на кілька років, був виліт у Сегунду, з якої піднялися лише 2022-го року, і то через стики. У жиронців не дуже вірили, але вони провели сильний минулий сезон. І, головне, і після цього не здали та не розслабилися – навпаки, змогли ще додати. Посилившись влітку Довбиком, що став другим українцем у складі (після Циганкова, купленого в січні) і став основним центрфорвардом, підопічні Мічела Санчеса виграли більшість матчів та зустріли листопад серед лідерів Ла Ліги. Феєрив Артем у минулому турі, у непростому поєдинку з Осасуною. Гол і 2 асисти бомбардира (у тому числі на земляка) і перетворили 1:2 на підсумкові 4:2.

Статистика особистих зустрічей

Минулого сезону Жирона, що повернулася в Прімеру, звела обидва поєдинки зі столичним противником внічию, причому з ідентичним рахунком 2:2.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять у новий успіх Райо Вальєкано. Гості на куражі, можна ставити на їхню перемогу при форі 0 (коефіцієнт - 1,78).

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Remark
Ставки: ТБ 0.5 в першому та ТБ 1.5 загальний в матчі.
Прогноз: Райо гол в першому та 1Х.