Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 12 листопада 2023, 07:20
302
0

Олексій ХОБЛЕНКО: «Дисципліна відіграє головну роль в роботі Дулуба»

Форвард «ЛНЗ» – про матч із «Зорею»

| Оновлено 12 листопада 2023, 07:20
302
0
Олексій ХОБЛЕНКО: «Дисципліна відіграє головну роль в роботі Дулуба»
УПЛ. Олексій Хобленко

Нападник «ЛНЗ» Олексій Хобленко поділився очікуваннями від матчу 14-го туру УПЛ проти «Зорі» (12 листопада):

– Олексію, минулого туру ви зіграли внічию з «Колосом». Що вам вдалося реалізувати у цій грі, а що ні?
– Не дивлячись на те, що поле було не в дуже доброму стані, вийшло добре контролювати м’яч. Забили зі стандарту – цей компонент часто відпрацьовуємо. У «Колоса» було пару моментів на початку гри, але ми витримали їхній тиск і перехопили ініціативу. У другому таймі нам було потрібно забити другий м’яч, але у «Колоса» вийшло організувати контратаку, яка привела до забитого голу.

– У матчі проти «Оболоні» ти продемонстрував чудову техніку, обігравши Данила Карася на фланзі, це дуже вразило вболівальників. Як багато часу ти приділяєш технічним компонентам та швидкісним проходам на тренуваннях?
– Футбол - це така гра, де потрібно демонструвати ефективні дії. Я стараюся грати не за шаблонами, це відпрацьовую і в тренувальному процесі. Завжди приємно обігрувати суперників та забивати голи. Сподіваюся, що результативність теж скоро прийде. Приємно також, що я зміг доставити радість вболівальникам своїми індивідуальними діями.

– Які ключові зміни в «ЛНЗ» відбулися із приходом Олега Дулуба?
– Олега Анатолійовича я знаю давно. І у нього завжди грають важливу роль порядок та дисципліна. Також він чудово варіює тактиками: 4-3-3 та 3-5-2. Але дисципліна у його роботі відіграє головну роль. У нас фізично дуже інтенсивні тренування, в тому числі, приділяємо увагу швидкісній роботі.

– Попереду у вас гра проти «Зорі», яка цього сезону виступає нестабільно. Чи створює певна непередбачуваність гри «Зорі» для вас проблеми при підготовці до матчу?
– Зараз чемпіонат України плюс-мінус рівний, усі команди плюс-мінус однакового рівня. «Зоря» – хороша команда, попри те, що у них не дуже добре все йде у чемпіонаті, але в єврокубках їм вдається показувати непогані результати. Ми дуже поважаємо цю команду. У них хороший підбір виконавців, певне, є проблеми із зіграністю. Але попри це ми налаштовуємося на хорошу гру, кожні очки для нас даються нелегко. Тому потрібно старатися вигравати кожну гру. Із «Зорею», переконаний, буде цікавий матч.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.