Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 11 листопада 2023, 08:18
4596
6

Младен БАРТУЛОВИЧ: «Поки що готую Зорю лише до матчу з ЛНЗ»

Тренер «Зорі» підтвердив відставку Валерія Кривенцова

| Оновлено 11 листопада 2023, 08:18
4596
6
Младен БАРТУЛОВИЧ: «Поки що готую Зорю лише до матчу з ЛНЗ»
ФК Зоря. Младен Бартулович

Як стало відомо Sport.ua, після неочікуваної відставки Валерія Кривенцова футболістів «Зорі» до календарного матчу 14 туру чемпіонату УПЛ з ЛНЗ, який відбудеться 12 листопада в Львові, готуватиме Младен Бартулович.

– Знаю, що я відповідатиму за підготовку тільки до поєдинку з черкащаними, – сказав Младен Бартулович в коментарі Sport.ua. – Оскільки після змін на тренерському містку пройшло ще дуже мало часу, тому й конкретики, що буде після поєдинку з ЛНЗ, немає. З цієї ж причини поки не можу сказати, хто допомагатиме мені в недільному поєдинку. Можливо, якась інформація з цього приводу з'явиться завтра. Команда вже прибула до Львова й в суботу проведе тренування.

Нагадаємо, що поки що в чемпіонаті УПЛ «Зоря» посідає 13 місце, набравши 10 очок. До кінця поточного року луганська команда має провести ще шість поєдинків. Три в чемпіонаті та три – в Лізі конференцій УЄФА.

Раніше в розмові з кореспондентом Sport.ua захисник Роман Вантух розповів, чого забракло «Зорі», аби добитися позитивного результату в грі з «Маккабі», після якої було звільнено Валерія Кривенцова.

Оцініть матеріал
(31)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Sunrise
Ну и бред.
Я о руководстве, а не о Бартуловиче. Надеюсь хоть его оставят, пусть пробует подготовить команду зимой и доиграет сезон. 
avk2307
Ван Леувен?
Віктор Коробка
Геллер дуже нетерплячий, а це ще більше посилює хаос в команді. Маю надію, що в найближчих матчах результати будуть позитивними і чехарда з тренерами зупиниться на Бартуловичі.
dadlismit
Видимо Геллер хочет результат здесь и сейчас, вот и устроил чехарду на тренерской лавке. Однако не факт, что это поможет команде. Дали бы возможность Кривенцову доработать хотя бы до зимы, тем более что командная игра начала понемногу налаживаться.