Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Друга ліга
| Оновлено 10 листопада 2023, 15:36
3994
2

Екс-власник Перемоги: «Запросив із Вереса чортів, які бухали і дебоширили»

Екс-власник ФК «Перемога» Феміс Сагіров дав резонансне інтерв'ю

| Оновлено 10 листопада 2023, 15:36
3994
2
Екс-власник Перемоги: «Запросив із Вереса чортів, які бухали і дебоширили»
Інформатор. Феміс Сагіров

Колишній власник клубу Другої ліги «Перемога» Феміс Сагіров, який на Кіпрі купив клуб «Героскіпу», розповів про те, чому «Перемога» припинила існування, а також «пройшовся» по деяких гравцях клубу.

– Взимку (в 2022 році – Прим. Sport.ua) ФК Перемога посилився футболістами з Вереса – Гегедошем, Немчаніновим і Тимофієнком. Як удалося запросити гравців з УПЛ?
– Це була моя помилка, про яку я шкодую досі. Я запросив із Вереса справжніх чортів – Гегедоша та Немчанінова, які отримали зарплати і шалені підйомні наперед. Вони не зіграли за ФК Перемога жодної офіційної гри, зате бухали і дебоширили в Туреччині. Персонал готелю навіть викликав на них поліцію, бо не могли з ними впоратися. Вони просто скажені. Я подивився на цей цирк і полетів на Кіпр 27 лютого.

А вони кажуть, що ми кинули їх у Туреччині. Щоб ви розуміли, Немчанінов отримав сім тисяч доларів підйомних і сім тисяч першу зарплату, яку так і не відпрацював. Гегедош отримав менше – три з половиною тисячі підйомних і дві зарплати наперед, теж по три з половиною. З Гегедошем проблеми не закінчилися.

– Що було ще?
– Мені написала якась дівчина з Рівного і сказала, що Гегедош винен їй грошей. Вона хотіла, щоб клуб за нього розрахувався, погрожувала якимись публікаціями в соцмережах. Потім виявилося, що у Вересі в нього була така сама ситуація, і ця дівчина не одна. Нам почала писати інша з таким самим питанням.

– То що Гегедош із дівчатами накоїв, що вони просили грошей?
– Він вступав із ними в статевий контакт, а потім виманював гроші і пропадав. Дівчата його шукали по футбольних клубах і погрожували, що зіпсують клубам репутацію. Говорили, що опублікують інтимне відео з Гегедошем. У підсумку я їм заплатив – одній дав 50 тисяч гривень, а другій – 25.

– Ви з Гегедошем говорили на цю тему?
– Звичайно! Я його викликав до Туреччини і кажу: «Мені пишуть дівчата, що ти винен їм грошей, і просять розрахуватися». На що він відповів: «Нехай мене притягують за статтею, як проститута. Я готовий понести покарання і заплатити штраф». Я в шоці на нього дивлюся, а сам думаю: «Ну ти й хворий»!

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Yarik Anatoliyovich
Це просто зашквар якийся . Ублюдки. ви 2 тварюки які зганьбили наш футбол і українців , бо це ж там закордоном будуть думати що всі українці такі . Бачивши вашу гру впевнений що стрілять ви також не вмієте , ідіть тоді дрова рубайте в ЗСУ хлопцям , окопи рийте , їсти варіть, гнидота !!!