Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 10 листопада 2023, 19:00
518
0

Назаренко повернувся до тренувань Полісся після страшної травми

Олександру на відновлення знадобилося лише 2 місяці

| Оновлено 10 листопада 2023, 19:00
518
0
Назаренко повернувся до тренувань Полісся після страшної травми
ФК Полісся. Олександр Назаренко

Вінгер житомирського «Полісся» Олександр Назаренко повернувся до тренувань на футбольному полі після страшної травми. 23-річний футболіст вже дав коментар щодо свого відновлення:

«Я насамперед дуже щасливий повернутись на футбольне поле, вийти, трошки пробігтись, бо більше місяця я працював в залі, в басейні, проходив процес реабілітації, процедури. А зараз вже нарешті перший день, коли я можу вийти на поле трохи пробігтись і відчути газон, відчути поле. Почуваюсь зараз вже набагато краще, ніж було до того. Я відновлювався під наглядом наших лікарів, у нас тут в тренувальному центрі є всі необхідні умови для відновлення, займався в тренажерному залі, виконував спеціальні процедури. Прогнозувати щось зараз я не хочу, бо не знаю, як себе поведе нога. Але я дуже хочу якомога скоріше повернутись на футбольне поле і допомагати команді. Сподіваюсь, що це буде скоро. За час, проведений поза футбольним полем, я, чесно кажучи, розумію наших вболівальників, як вони дуже переживають за команду. На всі домашні матчі я ходив, дуже-дуже переживав. Скажу так: дуже не хочеться сидіти там зверху на трибунах, хочеться бути на полі. Нервові клітини вони такі – не залізні».

Олександр Назаренко травмувався у матчі 1/8 Кубка України проти «Дніпра-1». Півзахисник невдало пішов у підкат, внаслідок чого отримав травму коліна. На щастя, вдалося уникнути розриву хрестоподібних зв'язок, що зменшило терміни відновлення до 2 місяців.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.