Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 10 листопада 2023, 19:03
1171
0

Сергій ЛАВРИНЕНКО: «Попереду в нас ще одна гра за 9 очок»

Головний тренер «Вереса» поділився очікуваннями від матчу з «Олександрією»

| Оновлено 10 листопада 2023, 19:03
1171
0
Сергій ЛАВРИНЕНКО: «Попереду в нас ще одна гра за 9 очок»
НК Верес. Сергій Лавриненко

Головний тренер рівненського «Вереса» Сергій Лавриненко поділився очікуваннями від матчу 14-го туру УПЛ проти «Олександрії»:

«Гол на останніх хвилинах матчу проти луганської «Зорі» і нічия у поєдинку проти дуже непростого суперника – це додатковий позитивний момент для настрою команди. Зараз кожна гра дуже важлива. Попереду в нас – ще одна гра «за 9 очок». «Олександрія» – наш сусід у турнірній таблиці. Тому всі дуже серйозно налаштовуємося до цього матчу.

Після дискваліфікації повертаються Владислав Шарай і Євген Шевченко. Чи зіграють вони у старті? Це рішення ми приймемо у п'ятницю ввечері, вже перед грою. Зараз усі максимально працюють на тренуваннях задля місця в основному складі. Для кожного тренера можливість вибору – це в хорошому розумінні приємний головний біль.

Виїзд в «Олександрію» – це виїзд до Кіровоградської області, де я тривалий час працював раніше. Але «Олександрія» – це перш за все – наш суперник. Які б не були в мене особисті стосунки з тренерським штабом, чи футболістами. Ми – професіонали. Кожен намагається добре робити свою роботу і здобути перемогу. Думаю, «Олександрія» теж дуже серйозно налаштовується на матч із нами. Це буде дуже безкомпромісна гра.

«Олександрія» – чотирнадцята у турнірній таблиці. Команда на етапі перебудови. Багато досвідчених гравців пішли. Але залишаються в команді Владислав Калітвінцев, Кирило Ковалець, Сергій Логінов, поряд є багато талановитої молоді. Тому, це питання часу – коли ця команда почне серйозно прогресувати, демонструвати результат і хорошу гру. Але хотілося б, щоб це було не у грі з «Вересом», а у матчах з наступними їхніми суперниками».

Матч «Олександрія» – «Верес» відбудеться 11 листопада о 17:00 за київським часом.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.