Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
|
1344
0

Тулуза – Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи

Поєдинок відбудеться 9 листопада о 19:45 за Києвом

Тулуза – Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи
Getty Images/Global Images Ukraine. Юрген Клопп

9 листопада на «Стадіум де Тулуз» пройде матч 4-го туру Ліги Європи, в якому, в якому «Тулуза» зустрінеться з «Ліверпулем». Старт поєдинку заплановано на 19:45 за київським часом.

Тулуза

Команда має досить давню, але не особливо славетну історію, де головним і фактично єдиним успіхом було 3 місце в Лізі 1, півтора десятка років тому, в 2007-му році. Його, до речі, і близько не перевершили минулого сезону: якраз тільки клуб, що повернувся до Ліги, зміг фінішувати на 13-му місці - теж непогано, як для новачка. Але при цьому вдалося взяти перший в історії титул, вигравши в Серії А. Зараз, вже без Монтаньє, з яким не продовжили влітку контракт, з маловідомим іспанцем Карлесом Мартінесом Новелем, результати приблизно на тому ж рівні на внутрішній арені. Натомість у Лізі Європи стартували гідно: вивезли 1:1 із Бельгії за підсумками поєдинку з Юніоном Сен-Жиллуа, після чого за рахунок голу Суасо навіть перемогли ЛАСК. Але як тільки був вояж на Енфілд, все закінчилося перемогою 5:1 у виконанні англійців.

Ліверпуль

Клуб минулого сезону якщо не геть-чисто провалився (досить порівняти результати з тим, що вийшло у Тоттенхема і особливо Челсі), то проявив себе досить невдало, не просто втративши статус головної загрози для Манчестер Сіті, а й фінішував за межами квартету лідерів АПЛ, на 5-й позиції. У результаті зараз замість звичної Ліги чемпіонів Юрген Клопп та його підопічні змушені грати лише у Лізі Європи. Там, щоправда, червоні використовують багатьох дублерів – сили в основному кинуті на відвоювання позицій на внутрішній арені. Але навіть із Келлехером у воротах і Ендо, Гравенберхом та Куанса у полі у старті вдається демонструвати стовідсоткову статистику.

Статистика особистих зустрічей

Сторони примудрилися зіграти у кваліфікації Ліги чемпіонів у 2007 році. І тоді французи лише програвали.

Прогноз

Букмекерські контори більше вірять у гостей. З урахуванням їхньої форми, можна ставити на англійців, застосовуючи при цьому фору у вигляді -1 гол (коефіцієнт - 1,80).

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.