Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 06 березня 2024, 17:37
1637
0

Олег ДОВГУН: «На 80% упевнений, що Усик переможе Ф'юрі»

Український боксер другої найлегшої ваги – про поєдинок за всі пояси хевівейту

| Оновлено 06 березня 2024, 17:37
1637
0
Олег ДОВГУН: «На 80% упевнений, що Усик переможе Ф'юрі»
Getty Images/Global Images Ukraine. Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик

Володар титулу WBA NABA у другій найлегшій вазі, третій номер рейтингу Всесвітньої боксерської Асоціації у своїй вазі Олег Довгун (15-0, 5 КО) поділився очікуваннями від майбутнього поєдинку за всі пояси надважкої ваги між Олександром Усиком (20-0, 14 КО) і Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 КО).

«Упевнений, що Усик переможе Ф'юрі. Моя впевненість вимірюється десь у 80%. Я думаю, що це буде перемога рішенням суддів.

Те, що поєдинок перенесено з кінця грудня на наступний рік, – це плюс тільки для Тайсона, який, таким чином, зможе подумати над помилками, яких він припустився в бою з Нганну, і в нього буде час на відновлення і більш якісну підготовку.

Що стосується його дуелі з Нганну, то, я думаю, для Ф'юрі це був просто, як кажуть у боксі, поганий вечір. Також, цілком можливо, мала місце недооцінка суперника. Думаю, в бою з Усиком він покаже себе набагато краще.

Козирями Усика в бою з Ф'юрі, на мою думку, буде швидкість, його боксерський інтелект, і після бою Ф'юрі – Нганну, ще більша впевненість у собі в цьому протистоянні.

Я, як українець, дуже пишаюся тим, що мій співвітчизник буде боксувати за всі пояси в найпрестижнішій ваговій категорії. Це дуже круто, і це мотивує всіх українських боксерів не зупинятися і рухатися вперед», – сказав Довгун.

28 жовтня в Саудівській Аравії відбувся 10-раундовий бій Тайсона Ф'юрі проти ексчемпіона UFC Франсіса Нганну. Ф'юрі здобув важку перемогу за очками роздільним рішенням суддів (95-94 Нганну, 96-93 Ф'юрі, 95-94 Ф'юрі).

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.