Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 08 листопада 2023, 18:02
1026
0

Українці помітні у різних національних чемпіонатах

Наші волейболісти показують надійну гру та високу результативність

| Оновлено 08 листопада 2023, 18:02
1026
0
Українці помітні у різних національних чемпіонатах
cvf.cz. Володимир Тевкун

Напередодні у чемпіонаті Франції з волейболу відбувся матч четвертого туру, в якому клуб «Ніцца» вдома програв команді «Пуатьє» з рахунком 0:3. У складі господарів на майданчику третім за результативністю став український волейболіст центральний блокуючий Валерій Тодуа. Він набрав 7 очок. А минулого туру Тодуа був найкращим у «Ніцці», принісши своїй команді 8 очок в поєдинку з клубом «Сет».

Загалом, якщо подивитися на виступи українських гравців в матчах різних національних чемпіонатів, то можна побачити одну приємну закономірність – практично всі вони помітні та показують хорошу гру.

Про те, що догравальник Олег Плотницький у чемпіонаті Італії набрав за «Перуджу» 16 очок у грі з «Кучіне-Лубе», а центральний блокуючий Юрій Семенюк відзначився у поєдинку з нашим львівським «Баркомом-Кажани» в чемпіонаті Польщі (10 очок за варшавський «Проект»), ми вже повідомляли. А зараз пропонуємо познайомитись із деякими показниками наших інших волейболістів.

Так, у чемпіонаті Чехії догравальник Тимур Цмокало став найрезультативнішим у складі «Острави» у матчі проти клубу «Чеське-Будейовіце». Він приніс команді 24 очки, при цьому виконавши 4 ейси. У тому ж турнірі команда «Пршибрам» обіграла «Злін» з рахунком 3:1. За переможців виступали одразу два українські волейболісти. Діагональний Володимир Тевкун (на фото в атаці) набрав 21 очко та догравальник Станіслав Лізанець – 15.

А ось грецький клуб «А.О.N.S. Мілон», де тепер грає догравальник національної збірної України Тимофій Полуян, другий тур чемпіонату країни пропускав, оскільки виступав у Кубку ЄКВ. В першому матчі 1/32 фіналу проти швейцарської командою «Шененверд» наш гравець набрав 24 очки, а у другій грі вийшов на майданчик з невеликою травмою, але все ж таки приніс 7 очок і допоміг клубу вийти до наступного етапу турніру.

Уважно стежитимемо за виступами українських гравців в інших національних чемпіонатах і побажаємо їм й надалі показувати хороший волейбол.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Полтавські Робін Гуди. Металіст 1925 обіграв Ворсклу в матчі з 5 голами
Футбол | 04 травня 2024, 20:12 16
Полтавські Робін Гуди. Металіст 1925 обіграв Ворсклу в матчі з 5 голами

Команда з Харкова вперше перемогла під орудою Скрипника та залишила зону вильоту

Золота Євроліга з волейболу пройде в іншому форматі
Волейбол | 01 травня 2024, 16:37 0
Золота Євроліга з волейболу пройде в іншому форматі

Тепер учасників не буде розподілено по групах на першому етапі

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.