Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 16 квітня 2024, 01:50
2385
2

В'ячеслав Шевчук пішов з Вереса задля участі у виборах голови РОАФ

«Верес» залишився без віцепрезидента

| Оновлено 16 квітня 2024, 01:50
2385
2
В'ячеслав Шевчук пішов з Вереса задля участі у виборах голови РОАФ
НК Верес. В'ячеслав Шевчук

Колишній гравець донецького «Шахтаря» В'ячеслав Шевчук пішов з посади віцепрезидента «Вереса» задля участі у виборах голови Рівненської обласної асоціації футболу. В'ячеслав вже прокоментував своє рішення:

«В житті мені пощастило стати професійним футболістом і зробити успішну кар’єру. Виграти безліч трофеїв, грати за національну збірну та виводити головну команду країни на міжнародний турнір в якості капітана. Після закінчення ігрової кар’єри я отримав хорошу нагоду спробувати себе в якості тренера, як в Академії, так і дорослої команди. Пізніше я зустрів неімовірних людей у рівненському «Вересі», зокрема, президента Івана Надєїна та інших молодих та амбітних керівників, завдяки яким я отримав хороший досвід в ролі клубного менеджера.

Два роки тому, потрапивши до народного клубу, я мав неімовірне прагнення долучити свій досвід та знання до розвитку юного колективу. За цей період, вважаю, багато що вдалося: укладений найбільший рекламний контракт з титульним спонсором, покращені умови побуту футболістів, реалізовані благодійні проекти, сформована мережа професійного нетворкінгу, адже про «Верес» знають і говорять серед професіоналів нашої справи. Я з гордістю та честю представляв червоно-чорні кольори, бився за інтереси клубу до кінця, навіть вступаючи у конфронтації з друзями. Адже «Верес» був і є для мене моєю сім’єю, моїм домом.

Тим не менше, знову приходить час рухатися вперед. Я залишаю посаду віцепрезидента «Вереса» з метою подання своєї кандидатуру на посаду голови Рівненської обласної асоціації футболу. Я хочу змінювати, я хочу реформувати, я хочу покращувати. Приносити футбол у всі куточки Рівненщини, відкривати нові майданчики, залучати дітей до занять футболом, власним прикладом прививати любов до гри. Маленький хлопчик з Волині зумів підняти над головою кубки, чому би і хлопчикам з Рівненщини не творити нову історію українського футболу. Творити її разом, рухатися разом, і життя знову віддячить тим, хто чесно і натхненно віддається своїй справі».

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Суттєві зміни. Як виглядає таблиця АПЛ 2023/24 перед останнім туром
Футбол | 16 травня 2024, 12:00 1
Суттєві зміни. Як виглядає таблиця АПЛ 2023/24 перед останнім туром

14–15 травня відбулися перенесені матчі 34-го туру чемпіонату Англії 2023/24

Французький клуб уперше вийшов у єврокубки. І одразу – до Ліги чемпіонів!
Футбол | 16 травня 2024, 08:16 1
Французький клуб уперше вийшов у єврокубки. І одразу – до Ліги чемпіонів!

«Брест» вже не опуститься нижче 4-го місця у таблиці Ліги 1 2023/24

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
olex.mykhailov
Дивись не обпісяйся на тих виборах,як п"яненький, ой, маленький хлопчик
mini.f
Могу только представить, какие пьянки начнутся в помещении ассоциации футбола после прихода туда этого обосцаного футболиста.... Неужели нормальные люди выберут этого ватника?