Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Снукер
| Оновлено 11 листопада 2023, 23:00
903
0

Магуайр обіграв Трампа. Серія Джадда із 22 матчів без поразок завершена

Перший номер світу Ронні О'Салліван залишиться на вершині світового рейтингу

| Оновлено 11 листопада 2023, 23:00
903
0
Магуайр обіграв Трампа. Серія Джадда із 22 матчів без поразок завершена
Getty Images/Global Images Ukraine. Джадд Трамп

Стівен Магуайр із Шотландії перервав серію з 22 перемог Джадда Трампа, здобувши перемогу над англійцем з рахунком 6:3 у 1/16 фіналу International Championship у китайському Тяньцзіні.

Цього сезону Джадд Трамп був у блискучій формі, став п'ятим гравцем, який виграв три рейтингові турніри поспіль. Він завоював трофеї на English Open, Wuhan Open та Northern Ireland Open. Але у вівторок його серія добігла кінця, і його амбіції стати першим номером світу також поки що призупинені.

Результат є вражаючим для чемпіона Великобританії 2004 року Стівена Магуайра, якому минулого сезону не вдалося дійти до жодного чвертьфіналу. Він уже досяг подібного у цього сезону на турнірі Northern Ireland Open, де його обіграв Трамп. Магуайр тепер заслужив на реванш.

Брейки 56 і 69 допомогли Магуайру вийти вперед з рахунком 2:0, потім із серією в 88 очок Трамп виграв 3-й фрейм (1:2). Магуайр взяв 3-тю партію і усередині сесії лідирував (3:1).

Коли гра відновилася після перерви, суперники обмінялися взятими фреймами, потім Магуайр зробив серію 88 очок, наблизившись до перемоги на відстань одного фрейму (5:2). Трамп відіграв одну партію, але представник Глазго здобув важливу перемогу з рахунком 6:3.

У 1/8 фіналу суперником Стівена Магуйара був Райан Дей, і матч закінчився з рахунком 6:4 на користь шотландця.

42-річний Стівен Магуайр розповів: «Я дуже пишаюся тим, що переміг Джадда. Результат, який він зробив, вигравши три турніри поспіль, неймовірний. Особливо з усіма хорошими гравцями, які зараз є. Для мене це добрий результат – виграти матч, а також перемогти Джадда, бо він обіграв мене минулого тижня.

Він хотів би продовжити цю серію. Як тільки ви починаєте вигравати матчі, ви звикаєте. У глибині душі Джадд знає, що в якийсь момент все закінчиться, чи це буде цей матч, чи наступний. Якщо хтось сьогодні відчував тиск, я припустив би, що це він. Для мене це був просто ще один матч».

Перший номер світу Ронні О'Салліван тепер залишиться на вершині світового рейтингу цього тижня.

У вівторок він здобув важку перемогу з рахунком 6:4 над Джеком Джонсом, а в середу переміг Ентона Макгілла (6:2) і вийшов у чвертьфінал.

WST. Ронні О'Салліван

International Championship

Пари 1/4 фіналу, 9 листопада

  • Стівен Магуайр – Джордан Браун
  • Том Форд – Баррі Хокінс
  • Чжан Анда – Дін Цзюньхуей
  • Ронні O'Салліван – Алі Картер
Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.