Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
2051
0

Реал Мадрид – Брага. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Поєдинок відбудеться 8 листопада о 22:00 за Києвом

Реал Мадрид – Брага. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

8 листопада на «Сантьяго Бернабеу» пройде матч 4-го туру Ліги чемпіонів, у якому «Реал» (Мадрид) зустрінеться з «Брагою». Старт поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом.

Реал Мадрид

Команда явно налаштована на реванш після невдач у минулому сезоні, коли, за великої кількості трофеїв загалом, були поразки в основних турнірах, Лізі чемпіонів та Прімері. Зараз підопічні Карло Анчелотті і там, і там хороші. Без осічок не обходилося на внутрішній арені, дербі Атлетіко програли - зате потім перемогли, зокрема, й у виїзному Ель Класіко з Барселоною, вибравшись на перше місце там. Ну, а в Лізі чемпіонів ніхто й не чекав на якісь серйозні проблеми для королівського клубу. Не все так гладко пройшло, але виривалися перемоги і над берлінським Уніоном вдома, і з Наполі на виїзді. А з Брагою, навпаки, спочатку забили двічі (і знову не обійшлося без м'яча зіркового новачка, Беллінгема), і лише потім архієпископи змусили трохи понервуватись, забивши свій м'яч.

Брага

Клуб минулого сезону зміг перевершити очікування, потіснивши Спортінг із Лісабона та завоювавши бронзу. Але зараз, навпаки, архієпископи не просто не надають конкуренції трійці звичних грандів, а й ризикують втратити звичне 4-те місце - дуже наполегливо набирає очки в Примейрі Віторія Гімараєш. Можливо, дуже багато сил забирає рідкісний шанс зіграти в Лізі чемпіонів. Там португальцям довелося стартувати з кваліфікації – вибили послідовно Бачку-Тополу та Панатінаїкос. Але вже на груповому етапі команда взяла лише перемогу над дебютантом-аутсайдером, Уніоном, коли наприкінці вийшло оформити 3:2 на користь гостей. Але інші клуби були сильнішими за підопічних Артура Жорже, і не тільки Реал, а й Наполі, причому все на користь італійців вирішив пізній автогол.

Статистика особистих зустрічей

Поєдинок у жовтні був першим між цими клубами.

Прогноз

Букмекерські контори вважають явним фаворитом галактикос, і з цим немає сенсу сперечатися. Ставимо на те, що господарі виграють за фори -1,5 гола (коефіцієнт - 1,63).

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Все вирішилося на тай-брейку. Визначено другу фіналістку турніру в Мадриді
Теніс | 03 травня 2024, 01:01 1
Все вирішилося на тай-брейку. Визначено другу фіналістку турніру в Мадриді

Аріна Соболенко у трьох сетах здолала Єлену Рибакіну на змаганнях WTA 1000 в Іспанії

ОФІЦІЙНО. Слован розірвав контракт з скандальним динамівцем
Футбол | 03 травня 2024, 14:18 1
ОФІЦІЙНО. Слован розірвав контракт з скандальним динамівцем

Жерсон Родрігеш досі належить київському «Динамо»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.