Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 07 листопада 2023, 21:31
5340
2

БЄЛАНОВ: Організатори вибачилися за помилку під час вручення Золотого м'яча

France Football помилково вказав Гарі Лінекера володарем нагороди у 1986 році

| Оновлено 07 листопада 2023, 21:31
5340
2
БЄЛАНОВ: Організатори вибачилися за помилку під час вручення Золотого м'яча
Facebook. Ігор Бєланов

Володар Золотого м'яча 1986 року Ігор Бєланов повідомив, що France Football виправив помилку, яка сталася під час трансляції вручення нагороди за 2023 рік.

«Головний редактор видання France Football Вінсент Гарсія відреагував на інцидент, який стався під час трансляції церемонії нагородження премії Золотий м'яч 2023. Зв'язався з прес-службою, вибачився за неприпустиму помилку організаторів, в результаті якої на офіційному акаунті Ballon d'Or у Twitter Гаррі Лінекера протитрували володарем ЗМ-1986. І запросив на церемонію нагородження Золотого м'яча 2024 року.

На кожному майданчику всьому світу ми невпинно нагадуватимемо про Україну, її народ і біду, яку приніс нам російський агресор! Ми повинні відстоювати справедливість і захищати свої права всіх фронтах: у спорті, в боях, у дипломатії.

Готовий наступного року приїхати разом із найкращим футболістом 1975 року Олегом Володимировичем Блохіним та використати можливість участі у церемонії нагородження майбутнього володаря «Золотого м'яча» для того, щоб донести до світу правду про Україну та українську позицію! Вибачення прийняв!»

Раніше під час вручення Золотого м'яча 2023 організатори вказали Гарі Лінекера володарем нагороди у 1986 році, хоча насправді приз отримав Бєланов.

Оцініть матеріал
(31)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ne10x
Я такой старый, что помню его блестящее выступление на ЧМ 86 в Мексике. "Ракета"-Беланов! Сумасшедшая скорость, мощнейший удар! Пенальти он бил по центру ворот. Вратари едва успевали отпрыгнуть в сторону, чтоб их не убило!
-PhoeniX-
Было б неплохо, чтоб он на вручении в 2024 напомнил, что московия только благодаря единодичному решению огдашнего вице- президента ФИФА присвоили все заслуги советского футбола, в т.ч. киевского Динамо и сборной 1982-1988 годов. Теперь их успехи рисуются в статистику москалям