Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 03 сiчня 2024, 18:30
395
0

Олександр ФІЛІППОВ: «Перемога над Олександрією дуже приємна»

Форвард «Дніпра-1» – про матч із «Олександрією»

| Оновлено 03 сiчня 2024, 18:30
395
0
Олександр ФІЛІППОВ: «Перемога над Олександрією дуже приємна»
СК Дніпро-1. Олександр Філіппов

Форвард «Дніпра-1» Олександр Філіппов поділився враженнями від матчу 13-го туру УПЛ проти «Олександрії» (перемога 1:0), в якому він забив переможний гол:

— У команди гарний настрій, адже перемогли непростого суперника. «Олександрія» — молода команда, швидка та цікава, тож ця перемога дуже приємна.

— Як це - грати у матчі, який розтягнувся майже на 5 годин?
— Звісно, це непросто і ментально, і фізично. Після кожної тривоги наче тільки-но розбігався, входиш у ритм, потім знову тривога і ти сидиш з нерозумінням, скільки це триватиме. Тому це, звісно, непросто. Будь-яка така пауза важка для організму. Найважливіше, що перетерпіли в цій ситуації та перемогли. Ми розуміємо, що наразі такі реалії нашого футболу та нашого життя, тож маємо бути готовими до всього. Загартовуємо характер.

— Що стало ключовим фактором перемоги?
— Вважаю, наше бажання, наш характер та налаштування з першої хвилини. Попри тривогу, хоч і розумію, що ці умови були однаковими для обох команд. Але ми витримали і фізично були готовими. Знали, що «Олександрія» - хороша швидка команда, тож було потрібно не дати їй розбігатися, не дати вільних зон. Тому діяли спільно з першої до останньої хвилини, створювали моменти. Тож перемогли заслужено.

— Ваш наступний матч проти «Шахтаря». Як налаштовуєтеся?
— Вважаю, що на «Шахтар» якось особливо налаштовуватися не треба, всі знають, що це гранд, тому мотивація зашкалює. Готуємося в звичайному режимі, є час і відпочити і потренуватися. А вже ближче до гри тренерський штаб надасть нам інформацію, як ми будемо діяти. Будемо віддавати усі сили для здобуття позитивного результату в матчі з «Шахтарем».

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.