Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WTA
| Оновлено 07 листопада 2023, 12:42
2606
3

Еліна СВІТОЛІНА: Матч проти Азаренко на Вімблдоні – найяскравіший у кар'єрі

Еліна дала велике інтерв'ю Daily Mail

| Оновлено 07 листопада 2023, 12:42
2606
3
Еліна СВІТОЛІНА: Матч проти Азаренко на Вімблдоні – найяскравіший у кар'єрі
Getty Images/Global Images Ukraine. Еліна Світоліна

Українська тенісистка Еліна Світоліна дала велике інтерв'ю Майку Діксону в Парижі для британського видання Daily Mail:

«У мене багато планів на цей візит до України, я побачуся з бабусею та іншими членами сім'ї, на що я з нетерпінням чекала. З моєю бабусею, схоже, все гаразд. Але Одеса зараз досить небезпечне місце, бо вони атакують порт, майже щоночі там лунає повітряна тривога чи вибухи.

Я думаю, що люди звикають жити за таких умов після стільки років, тому вона вже звикла до цього. Я хотіла б поїхати, я знаю, що є ризик, але у нас є хороші системи оборони, і я дотримуватимуся всіх процедур, користуватимуся додатком, який сповіщає про небезпеку, і ховатися в бомбосховищі, якщо буде потрібно. Я відчуваю, що мені треба поїхати на Батьківщину. Я сумую за своєю родиною та культурою.

Вімблдон, з точки зору підтримки, був неймовірним, і це справді підштовхнуло мене грати у свій найкращий теніс. Багато українців відчувають, що Великобританія – це другий дім, тому це особливий зв'язок, і насправді той матч [проти Вікторії Азаренко] був одним із найяскравіших у моїй кар'єрі. Я була дуже щаслива після нього.

Це був виснажливий рік, мені досі важко психологічно, але я щодня знаходжу мотивацію продовжувати працювати на своєму професійному шляху, бо знаю, що можу використати його як платформу для важливіших речей, підвищення поінформованості про Україну та збирання грошей для дітей. Минуло майже два роки, і я бачу, що в усьому світі рівень обізнаності знизився, і це викликає занепокоєння. Звісно, я знаю, що у світі відбувається багато поганих речей. Я лише одна людина, яка робить все можливе у цій жахливій ситуації».

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
India Life
Еля, ти красуня❤️
Сергій Юрійович
Сумно це все.
KIEWADIM
Да, столько покалеченых судеб, сколько семей ждут родных, а сколько не дождались, и не дождутя уже...