Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
|
2233
9

Порту – Антверпен. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Поєдинок відбудеться 7 листопада о 22:00 за Києвом

Порту – Антверпен. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

7 листопада на «Драгау» пройде матч 4-го туру Ліги чемпіонів, у якому «Порту» зустрінеться з «Антверпеном». Старт поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом.

Порту

Клуб на внутрішній арені веде звичну боротьбу за титул із парою вічних конкурентів. Поки що не виходить сказати, хто з цієї компанії фаворитів буде лідером, хоча не можна не відзначити прогрес Спортінга, що явно повернувся в суперечку за перше місце. Не менш звично підопічні Сержі Консейсау націлені в Лізі чемпіонів на вихід у плей-оф. І в першому колі вони видали очікувані результати. Фавориту, Барселоні, з боєм програли через єдиний гол на цьому ж стадіоні. Але вийшло виграти у номінально слабших. Спочатку Галено та компанія змогли у Гамбурзі у формально виїзному поєдинку по справі впоратися з донецьким Шахтарем. А в жовтні вдалося розгромити Антверпен 4:1. Там героєм трипейруш став Еванілсон – 24-річний нападник із Бразилії, не особливо результативний на внутрішній арені, оформив хет-трик.

Антверпен

Команда вийшла на пік минулого сезону. Великі Старі багато вигравали різних трофеїв раніше, і навіть після повернення до елітного дивізіону країни брали дубль. Але тільки за ван Боммеля вдалося нарешті взяти чемпіонство, вперше з середини минулого століття. Більше того, Марк підсумував перший рік роботи у Бельгії кубком, таким чином оформивши золотий дубль. Вийшло додати і Суперкубок у серпні, але вже це було дзвіночком: Мехелен дотиснули лише у серії пенальті. Та й у Лізі чемпіонів усі успіхи звелися до проходу АЕКа у кваліфікації – греків обіграли в обох поєдинках. У групі дебютант програв усі 3 поєдинки, причому з гірниками до перерви вели 2:0, але потім припустилися маси грубих помилок.

Статистика особистих зустрічей

25 жовтня сторони провели свій перший очний поєдинок.

Прогноз

Букмекерські контори вважають безперечним фаворитом Порту. Можливо, він не повторить розгром минулого туру, але зрештою все одно виграє з форою -1,0 голів (коефіцієнт - 1,64).

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Swed
Главнейший матч. Для Шахтёра!
Перед очной ставкой с Антверпеном.
nick07
та на 95% тут все вирішено, як і задача для ШД не змінилась - обіграти ще раз Анверпен і навесні грати в ЛЄ.
New Zealander
Есть такая вещь как сенсации в футболе. Иногда они случаются. Пусть на етот раз Антверпен выграет у Порту, а Шахтер выграет у Барсы.