Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 06 листопада 2023, 18:00
784
1

Остап ПРИТУЛА: «Академія Руха – одна з найкращих в Європі»

Півзахисник «Руха» розповів про підготовку до гри з «Оболонню»

| Оновлено 06 листопада 2023, 18:00
784
1
Остап ПРИТУЛА: «Академія Руха – одна з найкращих в Європі»
УПЛ. Остап Притула

Півзахисник львівського «Руха» Остап Притула розповів про підготовку до гри 13-го туру УПЛ проти «Оболоні»:

– Остапе, попереду гра проти «Оболоні». І хоча ваша команда виглядає фаворитом, «Оболонь» цього сезону видала кілька непоганих матчів та навіть вибила «Динамо» з Кубку України. В чому головна небезпека цієї команди?

– «Оболонь» – хороша, згуртована команда, доволі непогано обороняється і добре вибігає в контратаки. Думаю, саме цим вони здобувають залікові бали.

– «Рух» багато кого здивував у поточному чемпіонаті, але в якийсь момент команда дещо пригальмувала, зігравши у нульові нічиї проти «Минаю» та «Олександрії», згодом програли «Дніпру-1». Чому так сталося, на твою думку?

– Не бачу в цьому нічого страшного, це футбол. У футболі буває все, головне – не опускати руки та рухатись далі, старатись вигравати кожен матч.

– Цього сезону ти зіграв лише у шести матчах. Як оцінюєш власну форму станом на поточний момент?

– Після зборів дуже добре себе почував. Завоював місце в основному складі, після гри з ЛНЗ отримав пошкодження, потягнув м'яз. Через це пропустив одну гру, після чого треба знову входити у тренувальний процес. Через пару турів також отримав пошкодження плеча, потихеньку відновився і слава Богу, почуваю себе добре.

– У «Руха» хороша академія і зараз в команді грає чимало її вихованців. В чому секрет успіху клубної академії, на твою думку?

– Академія справді найкраща в Україні і одна з кращих у Європі. На мою думку, успіх – в згуртованості, з самого малечку за тобою дивляться тренери, які працюють в структурі клубу, вони спілкуються з тренерами U-19 і основної команди. Кожен один одного знає, це допомагає.

– Який результат команди за підсумками першого кола для тебе буде позитивним?

– Не люблю забігати наперед. Повторюсь, наша задача – у кожній грі перемагати, а там вже подивимся, на якому місці ми будемо.

Поєдинок «Рух» – «Оболонь» відбудеться 6 листопада, початок – о 19:00.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Болела
Дуже солідна академія. Особисто був приємно вражений, тим що створили у Винниках. Крім чудової інфраструктури, це прекрасне відношення до дітей.