Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
2429
4

«Шахтар з вами вийшов на новий рівень». Клуб подякував Луческу

У «Шахтарі» згадали усі досягнення тренера

«Шахтар з вами вийшов на новий рівень». Клуб подякував Луческу
ФК Шахтар. Мірча Луческу

У п'ятницю наставник Мірча Луческу оголосив про відхід з «Динамо» та завершення кар'єри. Тренер в Україні виграв 22 трофеї з «Шахтарем», який подякував фахівцю за роботу.

«15 років своєї блискучої кар’єри Мірча Луческу присвятив роботі в українському футболі. Саме тут він досяг найбільших успіхів: виграв 25 трофеїв, ставши найтитулованішим тренером в історії незалежної України, 9 разів визнавався тренером року. Величезний внесок Мірчі Луческу в розвиток футболу в нашій країні неможливо переоцінити. Його ігровий стиль завжди вважався одним з найяскравіших у європейському футболі, а тренерські ідеї та філософія були орієнтиром для багатьох колег. Румунський наставник виховав багато талановитих гравців, деякі з яких стали зірками українського і світового футболу».

«Мірча Луческу відіграв визначну роль у сучасній історії донецького «Шахтаря», ставши уособленням найуспішнішої ери клубу. Протягом 12 сезонів він здобув разом з командою безліч неймовірних перемог і завоював 22 трофеї, серед яких 8 титулів чемпіонів України та Кубок УЄФА 2009 року. Під його орудою «Шахтар» вийшов на новий рівень, отримавши визнання всієї футбольної Європи».

«Окремої поваги заслуговує те, що після початку війни на Донбасі 2014 року та повномасштабного російського вторгнення в лютому 2022 року Мірча Луческу не залишив Україну, а продовжив працювати, допомагати всіма силами українському футболу й підтримувати українців. Цими досягненнями Мірча Луческу назавжди вписав своє ім’я в історію українського футболу і залишає Україну в статусі легенди».

«Дякуємо за все, Містере!».

Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Kovaleff
Слава Богу, хватило мудрости поблагодарить деда и написать тёплые и правильные слова.
Falko
Це вони Цигану за Динамо подякували?
MrStepanovM .
Динамо теж вийшло на новий рівень...два сезони в пі*ду!