Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 04 листопада 2023, 21:06
8265
22

Ігор СУРКІС: «У Луческу був повний кредит довіри. Ми були готові чекати»

Замість Луческу призначено Шовковського

| Оновлено 04 листопада 2023, 21:06
8265
22
Ігор СУРКІС: «У Луческу був повний кредит довіри. Ми були готові чекати»
ФК Динамо Київ. Мірча Луческу

Президент «Динамо» Ігор Суркіс у суботу представив команді виконуючого обов'язки головного тренера Олександра Шовковського та наголосив, що Мірчу Луческу ніхто не звільняв.

Наставник вчора оголосив про відхід з команди та завершення кар'єри.

«Я дуже вдячний Мірчі Луческу за його роботу у «Динамо». Справа навіть не в тому, що він двічі виводив команду до Ліги чемпіонів та вигравав трофеї, а у його професіоналізмі, досвіді та кроках з вдосконалення роботи клубної системи. Луческу не тільки досягав результатів, а й виховав багато талановитих гравців. У Мірчі був повний кредит довіри, ми були готові чекати, поки він побудує нову команду, яку буде боротися за чемпіонство та успішно грати у єврокубках».

«Але це було його особисте рішення, тож ми були змушені прийняти таку позицію головного тренера. Сподіваюсь, що той досвід, який він передав гравцям та тренерському штабу, допоможе нам вийти на новий рівень», – сказав Ігор Суркіс.

Оцініть матеріал
(64)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 22
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Алекс 19
Странный кредит доверия .всех более менее приличных игроков продали 
Alex T
Ну если не проводить трансферов нормальных вообще, то может все и закономерно или кто ожидал что румын будет Лобановский 2.О.? Так и последнему игроков давали хороших обычно наших
AutumnBridge
Да только болельщики зае..боялись ждать, когда же скрытые очки вытащат Динамо на первое место.
ALud
Всі в чомусь праві - і то не те, і то не так...але чомусь ніхто не хоче назвати, на мою думку, правду  правдою, що Суркіс нікчемний менеджер, що він і тільки він(на пару з братом) зруйнували традиції і імідж нашого Київського Динамо і почалось це руйнування зі звільнення Фоменка і призначення головним тренером завбанею Сабо ( і в цьому ряду Дем'янено, Михайличенко, чужі за духом Сьомін і Газзаєв і т.д). Бо є такі собі Вернидуб, Григорчук чи Максимов, які приходчть і роблять хай не топ, але бойовиті команди, бо вони непогані тренери насамперед тому, що в першу чергу вміють працювати з нашими гравцями і вже потім вміють вписати в гру команди і легіонерів. В які роки після смерті ВВЛ ми можемо назвати Динамо бойовитою командою, мужиками, в які??? Він, Суркіс, як колись лускав сонях на лавці біля Лобановського, так і зараз їх лускає Віп-ложі. Ось і весь його професіоналізм. А тому дивно, коли, хай із мінімально, але повагою, лунає Ігор Михайлович, Ігор Михайлович... Стокгольмський синдром....
Віктор Коробка
Під кредит довіри потрібне ще фінансування. Якщо не купувати гравців на проблемні позиції та "на виріст", та що там - зовсім не купувати гравців, а своїх найкращіх - роспродавати, то можна запхати свій кредит довіри самі знаете куди. Луческу - дуже гарний тренер, але не чарівник. Ребров у свій час теж пішов через те, що зрозумів, що підсилювання команди не буде, працюй з тим, що є, вірніше, з тим, що остається після розпродажу. Якщо не хочеш вкладуватися - нічого не отримаєш.
Miroslav1981
Що чекати? Ми чекаємо вже більше двадцяти років. Після Лобановського тільки падіння… звісно були пару більш-менш нормальних сезонів при Реброві, але це не те, що очікують вболівальники.
MrStepanovM .
колись у моїх ровесниць не було целюліту і вони мали туги цицьки 
adidas777
"Ми були готові чекати" 
- Чого ти непорозуміння був готовий чекати?
BekXan
Суркіс зовсім протух мізками
ВИКТОР АНДРУЩИК
Мірча,дякуй Ахметову,що він за людські гроші купував тобі"збірну Бразилії" і ти вигравав ЧУ.Кубок УЕФА,але дальше пісьля Шахтаря,всюди провали і як фінал знешкодження Динамо Київ.Попутного вітру і щасливої долі,тож дякуємо Вам за св'ято.Хуу.
😸
В чому проблема? У Луческу був контракт, всі сторони його дотримувалися. Це не фк шахрай який міняє та перекуповує переманює а потім як непотріб викидує на сміття
Шевчук Богдан
Біда Луческу в тому, що він привик працювати з високотехнічними футболістами,  а настроювати психологічно він не вмів. Побачите, що у Шовковського будуть успіхи і з такими кривоногими.
Перець
Чого чекати після програшів в лізі європи,  не вихід в лігу конференціїй, виліт з кубка України, 4  останні матчі це просто катастрофа,чи було чекати щоб команда опускається ще нижче  в турнірній таблиці 
😸
Це донецька натура, яка досі є в тих сєпар, які зараз серед нас як "переселенці", а насправді навідники ракет і задріпанці з підземелля донбасу, які і матір рідну продадуть за міцне пиво або дозу Може не всі, але все ж велика більшість їх тут серед нас сруть і піздякають, хоча самі винні у свойому виборі сторони, ху вам в рот і руский мир в сраку!
Це до вас вболівальники фк шахрай
kadaad
Кредит доверия к старому тормозу привел Динамо к плотному сидению в середине таблицы.....
WildeKater
Ага. А мы уже 25 лет ждём и хрен нам.