Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
2718
6

Георгій БУЩАН: «Таблиця шокує, у Динамо щось не йде»

Команда залишилася без головного тренера

Георгій БУЩАН: «Таблиця шокує, у Динамо щось не йде»
ФК Динамо Київ. Георгій Бущан

Воротар «Динамо» Георгій Бущан після поразки від «Шахтаря» оцінив нинішню ситуацію та відхід тренера Мірчі Луческу, який завершив кар'єру.

«Трохи в кризу потрапили. Може, досвіду молодим не вистачає, може, досвідчених гравців не вистачає. Думав, що вже погано, але ще гірше стало. Мені шкода, що Луческу так пішов. Він багато нам дав, але час змінився, багато футболістів пішло, близько 15 людей покинуло команду. Такий результат підштовхнув його до відходу».

«Результату немає, але по грі ми не програвали. Були помилки, де нас карали. Щось не йде. Таблиця шокує, я розраховував на інший результат, проте ми руки не опускатимемо», — сказав Бущан.

Оцініть матеріал
(23)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
AK.228
І цей про молоду команду…. Команда у УПЛ досвідченіша за половину команд
Український Крим
Чому шокує таблиця? За втраченими очками Динамо на 5 місці, а це неабиякий високий результат як для Динамо це якби вони в Пердив вилітали, тоді це привід для хвилювання
AutumnBridge
 Именно по игре проиграли.   Моменты то о другом.   Реал или МС точно бы использовал хотя бы один.  Но это уже о классе игроков. А по игре.  Ведь Динамо играло дома!!!   Положение обязывало сразу идти вперёд, забирать инициативу в свои руки, ну и т.д.  А что мы увидели?   Шахтёр контролирует мяч на своей половине.  Туда пришло 7-8 динамовцев типа  Здрасте. мы пришли.   Пришли и стали как фигуры в шахматах.    Им же Луческу орал - атакуйте игрока с мячом.   А они просто смотрели на распасовку.  Хотя и было 2-3 осечки у Шахтёра.  Но надо то было именно идти на игрока с мячом, а не ждать ошибок. Вот посмотрим вариант домашней игры в Полесье - Кривбасс.
  И сравним.
kluchka_vova
як би ви ві віддавались на сто пооцентів-все булоб іначе.. а ти не воротар... скіки вдарів по воротах-пловина гол-це позор для воротаря збірної... да і вообще-ви не команда а одна назва.. мені стидно за вас... ідіоти
Istm
принаймі треба було вчора не програвати. Цей сезон динамо провалило повністю, то могли б грати, не турбуючись за результат. Чесно кажучи, краще якщо чемпіоном стане хтось інший - не шахтар і не динамо. Набридли.
FunnyCat_____
лидеры чемпионата в лице Кривбаса и Полесья будут еще терять очки, для ДК главное свои собирать