Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 04 листопада 2023, 01:45
6241
4

Олександр КАРАВАЄВ: «Про відставку Луческу сказав нам після матчу»

Півзахисник «Динамо» прокоментував поєдинок проти «Шахтаря»

| Оновлено 04 листопада 2023, 01:45
6241
4
Олександр КАРАВАЄВ: «Про відставку Луческу сказав нам після матчу»
ФК Динамо. Олександр Караваєв

Півзахисник «Динамо» Олександр Караваєв прокоментував поєдинок проти донецького «Шахтаря» (0:1), а також розповів про реакцію футболістів на відставку Мірчі Луческу:

– Прикро, що Луческу подав у відставку саме у таких обставинах, коли ми програли. Він дуже хотів дограти цей чемпіонат, виграти його, були великі цілі і плани, але не вийшло. Повторюся, це дуже прикро, адже до цього були хороші часи, ми і у Лізі чемпіонів грали, і чемпіонами ставали, і Кубок, і Суперкубок. Крім того, багато молоді перейшло грати в інші чемпіонати – від цього виграв і клуб, і гравці. Зараз у нас теж є багато молоді на перспективу, щоб у майбутньому цих хлопців також подати.

– Ви дізналися про відставку Луческу вже після гри, чи він попереджав перед матчем, що у разі поразки піде?

– Вже після матчу. Коли ми зайшли до роздягальні, він сказав нам про це. Завтра у нас буде збір команди, потім тренування. Коли ми зберемося командою, нам усе скажуть щодо нового наставника.

– На гру із «Шахтарем» налаштовувалися якось особливо?

– Ні, як на звичайну гру. Коли «Динамо» грає із «Шахтарем» особливо налаштовуватися не потрібно, тому що і так усі розуміють, який це матч. Нам багато чого вдавалося і у першому таймі, і у другому, але пропустили прикрий гол. У нас було багато моментів, але підвела реалізація. Варто було пропустити один момент, як нам забили – це дуже прикро.

– Що саме сталося у тому моменті?

– Ми, начебто усе робили компактно в обороні, так само, як відпрацьовували у першому таймі, але якимось чином пройшла розрізна передача, вбіг Олександр Зубков і завершив той епізод, ще й поміж ніг вийшло. Ще раз скажу, що такі обставини і ситуації дуже прикрі.

– Після двох поразок була нічия із «Колосом», і здавалося, що усе налагоджується. Щось пішло не так?

– Ми кожного разу робимо розбір ігор, начебто усе правильно виконуємо: і граємо, і створюємо моменти, але підводить реалізація. А в обороні проскакує якась помилка – і ми пропускаємо голи. Це, звісно, підриває моральний дух, але не залишається нічого іншого, крім того, щоб працювати далі і робити висновки. Попереду ще багато матчів, у них потрібно не повторювати помилок та «підтягувати» реалізацію.

– Які перспективи для «Динамо» у турнірній таблиці після цієї поразки?

– Ми усе розуміємо, усі гравці професіонали, тому знають, що робити. Тепер будемо готуватися до наступної гри, щоб реабілітуватися та перервати темну смугу безвиграшних матчів. У нас все для цього є, потрібно готуватися до наступних поєдинків.

– Вперше з капітанською пов’язкою вийшов на поле Володимир Бражко, як цю подію сприйняли у команді, чи привітали його?

– Так, це відбулося ще перед розминкою, усі вже були налаштовані, тому, звісно, усі хлопці його підтримали – це позитивний момент для Браги, для нього ця подія буде ще більшим стимулом, адже він отримав капітанську пов’язку у такому молодому віці та ще й у такому важливому матчі.

– Як він впорався?

– Він добре з усім впорався, тому молодець.

Оцініть матеріал
(37)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
andre_lui
Не дуже він впорався. Молодий ще. Не вміє брати на себе відповідальність. Не вистачало Ярмоленка. Шахтар переміг за рахунок досвіду. Грали не краще. Але Степаненко, Зубков, Ракицький збалансовували команду. В Динамо той же Бражко дещо поспішав з рішеннями. Караваєв не влучив. Шкода, що Мірча пішов саме так. Але як є. Молодець, що пішов. Думаю, що все таки вчасно. Шовковський в кінці минулого сезону досить непогано тренував. Будемо вболівати далі!
Віктор Коробка
"Після двох поразок була нічия із "Колосом", і здавалося, що усе налагоджується." Ви смієтеся, чи що?! Коли це нічия з Колосом була позитивним підсумком для Динамо?!
І наступне питання: "Які перспективи для "Динамо" у турнірній таблиці після цієї поразки?" Охрєнєнні перспективи! Такі далекойдущі, що аж тренер не витримав і пішов у відставку!
nick07
якщо б Караваєв забив свій 100-% момент, то гра пішла б зовсім по іншому. 
Перець
Ну нема гри так що ще чекати ? Наступним буде Ротань