Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 04 листопада 2023, 12:37
47169
57

Стало відомо, хто очолить Динамо. Суркіс проведе презентацію 4 листопада

Олександр Шовковський був багаторічним кіпером «Динамо», а потім асистентом

| Оновлено 04 листопада 2023, 12:37
47169
57
Стало відомо, хто очолить Динамо. Суркіс проведе презентацію 4 листопада
ФК Динамо Київ. Олександр Шовковський

Президент «Динамо» Ігор Суркіс завтра, 4 листопада, презентує новий тренерський штаб команди, інформує ТаТоТаке.

Київську команду очолить Олександр Шовковський, багаторічний голкіпер «Динамо». Завершивши кар'єру у 2016 році, він потім працював асистентом у збірній України та у київському клубі.

Весною 2023 року Шовковський якийсь час виконував обов'язки головного тренера киян на період лікування Мірчі Луческу.

Раніше керівництвом киян розглядалася кандидатура іспанця Гонсало Гарсії, якого влітку сватали в «Дніпро-1».

Наразі Ігор Суркіс займається пошуками кандидатів, які могли б очолити київську команду у зимове міжсезоння.

Румунський фахівець Мірча Луческу пішов у відставку та завершив кар'єру після поразки від «Шахтаря (0:1) у матчі 13-го туру УПЛ.

Турнірна таблиця УПЛ

Оцініть матеріал
(388)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 57
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Barcelona_369
У команды сейчас уровень -« нижеплинтуса» : осознанно играет в футбол на уровне Премьер Лиги 2-3 человека.И этот процесс продолжается уже не год и не два.Последние «светлые пятна» были еще при Лобановском.Грустно смотреть на  умершую команду.Я считаю виновником всех этих неуспехов президента клуба.(Это вам не Киевэнерго спи….здить ,тут надо обладать какими-то другими качествами).Менеджмент в клубе,работа селекционной службы - все это видно на поле.Сегодня смотрел игру с Шахтой….. и просто хотелось, то смеяться, то плакать.Какая-то насмешка над футболом:со стороны Киева за всю игру ни одного обыгрыша один в один,ни одного нацеленного навеса в штрафную, тот кто с мячом,еще как-то двигается,все остальные тупо стоят,за весь второй тайм - ни одного удара в створ ворот,….(мог бы еще продолжить).Ребята,это все что угодно, но не футбол.Что например,Караваев, бьет с пяти метров не в створ,а на два метра мимо….(Согласен,бывает со всеми…Правда не так часто как в моей команде), виноват в этом конечно же не Луческу. Хотя, по моему мнению, его-то убирать надо было уже давно. И ставить, к примеру, Костюка,который давно и успешно работает с молодыми парнями…….Но,Но… . «Чуйки»  на это у президента нет.Это нигде ни купишь и не спи….ишь.И нам с этим жить.Как говорил классик «Маємо,що маємо». Но интерес убит.Вот это плохо.Прошу прощение за столь витиеватый комментарий.Очень редко куда-то пишу,но накипело.Всю жизнь играю в футбол сам , болею за ДК с 1975 года.Слава Украине и ее людям.Героям Слава!
naverland
Да уж, не имею ничего против Шовковского, но думаю им нужен иностранный тренер с хорошими тактическими навыками.
RomeoBoss
Я гадаю,що з відходом Луческу маральний стан в команді має поменятися!
Коли тренерский  склад в команде свій,рідний,то і
показники мають покращи-
тися! А Луческу не хай відпочиває,він гарний тренер! Доброго ему здоро-
в'я!
bossi
Исностранный тренер сейчас и нафиг не надо..Кто заслуживает потренеровать в этом  сезоне так это Костюк  который сколько лет отдал молодежке Динамо..
FunnyCat_____
кто бы сомневался что будет бывший Динамовец
и что у великого управленца суркиса нету кандидатур на роль главного тренера и он только будет их искать
ну в любом случае СаШо удачи! пусть будет вопреки !
Oleksandr Melnychuk
Та дайте вже Алієву, він на область ніби когось там тренував. І казав недавно, що мріє очолити Динамо))
ortomir
В Україну повернулись два перекрасні тренери: Вернидуб та Григорчук. Мабуть їм ніхто Динамо і не пропонував очолити, а може відмовились, знаючи Суркісів. Зараз їх команди на ходу і ніхто не захоче нічого змінювати.
Remark
Від зміни місць доданків сума не змінюється!
Х.ня це все! Треба повністю убирати тих, хто був при Луческу і ставити нових. Або хоча б його залишити, як тренера воротарів - і це за умови, якщо новий тренер буде "за".
Треба було зробити крок через своє его і своєчасно назначити тренером Вернидуба, Максимова чи Григорчука.
FunnyCat_____
что за сифилитичка под моими комментами постоянно обтирается ?
inspekcha85
Крутое пике имени Суркиса.
Alex Komnin
Окрім Діно Дзоффа не пригадаю якісних тренерів-голкіперів. Ерудована людина, але, не вірю, що у СаШо щось вийде. 
виталий жалыбин
оооо опять диамо сердце)))
lenares85
потрібно їм прочуханки дати за лобановского яка мотивація якщо не в старті то назавод , а зараз за тисячі долларів бігають і знають що нікім помінять, той же Аліев дав би їм просратись, Шовсковський думаю теж. А луческу уже не буде їх трогати
Микола Захарченко
Зараз Динамо не є тою командою , яка могла диктувати свої умови в плані конкурентної боротьбі в ЧУ та єврокубках . В наших реаліях ( війна та фінансовий стан власників Динамо , навіть порівнюючи з іншими " президентами клубів ) кияни будуть середняками , які поки будуть функціонувати за рахунок продажу своїх молодих талантів ...
Иван Качура
Команда деградує вже два десятиліття. Був просвіт при першому приході Сьоміна, хоча гра не вражала, але був результат. Теж саме можна написати про Реброва. Команда не біжить, в УПЛ взагалі ліниво катають м'яча проти команд, які майже не пресингують. Гравці зовсім не вмотивовані, замість них грають їх контракти. Молодь ходить в статусі вічноперспективних до 22 - 25 років, допоки у них є контракт. Команді потрібен тренер диктатор, як Лобановський, у якого грали би найкращі. 
Андрей Кан
І. Суркіс. Ходіння по граблям. Том 18
Mamay
Як можна ставити людину тренером який нікого ніде не тренував, та йди в першу лігу візьми молодих покажи шо ти можеш, а тоді йди в Динамо, ну якось так мені здається є на любій роботі, не можна зразу майстром стати чи генералом, шкода бо від дитинства любиш той клуб як гордість України але нажаль з 2000 років просто один сум, таке враження шо то кацапи нам спецом роблять руками суркісів
mayakovskiy1
Возвращение к сердцам очень радует. Так держать))) Если в следующем туре глотнут Кривбассу то первый круг закончат месте эдак на 10ом))
SportsMan
Это и.о. или в натуре главным тренером?
nick07
СаШо звісно успіхів, але крім тренера потрібно ще гравців купувати. Якщо зимою Суркіс докупить хоча б 1 захисника, то можна надіятись на покращення.