Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 04 листопада 2023, 18:18
5677
8

«Дякую за прекрасні 15 років». Луческу попрощався з Україною та футболом

Тренер провів фінальну прес-конференцію

| Оновлено 04 листопада 2023, 18:18
5677
8
«Дякую за прекрасні 15 років». Луческу попрощався з Україною та футболом
ФК Динамо Київ. Мірча Луческу

Наставник Динамо Мірча Луческу після поразки 0:1 від Шахтаря поспілкувався з журналістами. Раніше тренер оголосив про свою відставку та завершення кар'єри.

«Не хочу говорити про гру. Хочу сказати, що 15 років віддав футболу в Україні та вирішив закінчити кар'єру. Це моя остання гра. Подякував гравцям Шахтаря та Динамо. Сподіваюся, частка мене залишилася в Україні. Вдячний президенту Шахтаря Рінату Ахметову та президенту Динамо Ігорю Суркісу. Хотілося закінчити інакше, але всьому приходить кінець. І кар'єрі гравця, і кар'єрі тренера».

«Якщо все ж таки сказати про матч, то перемогла більш досвідчена команда. Ми свої шанси не використали. Динамо має майбутнє, має молодь. Однак потрібно багато працювати, щоб досягти успіху. Впевнений, що майбутнє має і Динамо, і Україна».

«Мені було складно пережити війну, ці хвилини мовчання... З роками стаєш дуже сентиментальним. Весь час думаю про тих, хто гине на фронті, мирне населення. Це складно поєднувати з футболом. Дякую Україні за 15 прекрасних років. Усім миру та здоров'я. І щасливого майбутнього.

З початку війни я був тут, я не їхав. Команда у нас молода, і, можливо, мій тиск був надто великим. І я беру відповідальність за останні результати. Всім дякую», – сказав Луческу.

Оцініть матеріал
(66)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Микола Захарченко
Дякуємо , пане Луческу , пора на відпочинок - дорогу молодим . Ми запам'ятаємо вашу відданість тим командам , які ви тренували і ті емоції , які дарували їхнім вболівальникам 👏👏👐
Первый Среди Равных
Дякуємо і вам, пане Луческу
Бензар Євген
Мірча Михайлович, Велика Повага Вам за Вашу працю та вклад великий у футбол України! Доброго здоров'я та довгих років👍👍! 
Korkust
Я як вболівальник Шахтаря віддаю велику шану Луческу, це абсолютна легенда Шахтаря! Наразі з закордонних тренерів ця людина зробила найвагоміший внесок в футбол незалежної України! Дякуємо вам за працю містере, сподіваюсь, що ви ще побачити за свій вік як Динамо чи Шахтар візьме єврокубок
Віктор Коробка
Мірча, дякуємо за все! Ви - епоха в українському футболі!
avk2307
надо определиться по памятнику.
На Динамо или в Счастливом?
umnuy2
глыба конечно