Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
265
0

Ігор ШУХОВЦЕВ: «Динамо – Шахтар? Усе вирішить один забитий м'яч»

Відомий воротар – про матч 13-го туру УПЛ

Ігор ШУХОВЦЕВ: «Динамо – Шахтар? Усе вирішить один забитий м'яч»
ФК Шахтар Донецьк. Ігор Шуховцев

Відомий у минулому український голкіпер Ігор Шуховцев поділився очікуваннями від матчу 13-го туру УПЛ «Динамо» – «Шахтар» (3 листопада, 17:00):

«Думаю, що буде цікавий поєдинок, оскільки останнім часом київська команда не радує ні себе, ні вболівальників. З огляду на те, що «Динамо» приймає «Шахтар» удома, її футболісти максимально намагатимуться зробити все можливе, щоб знову повернутися в чемпіонські перегони.

У п'ятничному матчі, як і в будь-якому іншому, все вирішуватиме швидкість і майстерність гравців. Віддаю перевагу «Шахтарю». Незважаючи на те, що в донецькому клубі почастішала зміна тренерів, граючи в єврокубках і виступаючи в збірних, його футболісти більше готові до майбутньої гри. І ментально, і фізично. Саме тому, на мій погляд, «Шахтар» має кращий вигляд.

Хоча повторюся: «Динамо» в рідних стінах робитиме все для перемоги над донеччанами. Віддати ж комусь із суперників явну перевагу не можна, оскільки боротьба має бути принциповою. Мені здається, у майбутньому поєдинку все вирішить один забитий м'яч».

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.