Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Франція
| Оновлено 03 листопада 2023, 21:44
768
0

ПСЖ – Монпельє. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Франції

Поєдинок відбудеться 3 листопада о 22:00 за Києвом

| Оновлено 03 листопада 2023, 21:44
768
0
ПСЖ – Монпельє. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Франції
Getty Images/Global Images Ukraine

3 листопада на «Парк де Пренс» пройде матч 11-го туру Ліги 1 Франції, в якому «ПСЖ» зустрінеться з «Монпельє». Старт поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом.

ПСЖ

Команда минулого сезону отримала серйозний удар. Мало того, що вона сама вкотре вилетіла з Ліги чемпіонів уже в березні, в 1/8 фіналу, програвши обидва поєдинки Баварії, так ще й Вухатого взяв Манчестер Сіті, проект з іншими амбітними близькосхідними власниками. Не виключено, що саме успіх Гвардіоли і привів до рішення заманити до Парижа іншого успішного екс-гравця та наставника Барселони, Луїса Енріке. Той, щоправда, на новому місці встиг якраз у Лізі чемпіонів здобути 1:4, від Ньюкасла. Втім, інших противників, і Боруссію, і Мілан Мбаппе та компанія обіграли у своїй групі легко. Ну а в Лізі 1 у них давно тренування з підвищеною відповідальністю. І не найкращий старт із великою кількістю втрат очок не лякає: дистанція довга, є де компенсувати. Вигравши у Бреста, фаворит уже піднявся на друге місце, причому до Ніцци всього 1 очко.

Монпельє

Клуб проводить черговий скромний сезон. Свого часу, коли домінування Ліона вже закінчилося, а в столиці ще не набрали обертів, у 2012 році саме паладини виграли чемпіонство - єдиний їхній подібний титул. Але досить швидко після цього команда відійшла на другі ролі. Минулого сезону, наприклад, підопічні Мішеля Тер-Закаряна були лише дванадцятими. Нині ще й скандали додалися. Спочатку вболівальники за рахунку 4:2 на користь своїх улюбленців влучили петардою у воротаря Клермона Фута. А потім досвідчений Мамаду Сако побився прямо на тренуванні з тренером, образившись, що його назвали плаксою. Складно за таких умов чекати успіхів. Але, що парадоксально, у жовтні, окрім скандального матчу, виграли по 3:0 у Лор'яна та Тулузи, і лише Нанту поступилися 0:2.

Статистика особистих зустрічей

ПСЖ вигравав останні матчі. Причому часто ще чимало забиваючи.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що Мбаппе та компанія вдома зобов'язані вигравати не мінімально. Погодимося та поставимо на господарів при -1,5 гола (коефіцієнт – 1,77).

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі
Футбол | 27 квітня 2024, 00:05 16
Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі

На українського воротаря свого часу претендували «Наполі» та «Ліверпуль»

Став відомий перший клуб, який вилетів з АПЛ
Футбол | 27 квітня 2024, 22:13 1
Став відомий перший клуб, який вилетів з АПЛ

«Шеффілд Юнайтед» вилетів з АПЛ після одного сезону в лізі

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.