Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 03 листопада 2023, 17:48
161
1

Вадим БРАЖНИК: «Граємо від захисту, у нас два сильні воротарі»

Головний тренер збірної України з гандболу розповів про збори у Швеції

| Оновлено 03 листопада 2023, 17:48
161
1
Вадим БРАЖНИК: «Граємо від захисту, у нас два сильні воротарі»
ФГУ

Головний тренер чоловічої збірної України з гандболу Вадим Бражник розповів про тренувальниі збори у Швеції, де синь-жовті грають товариський турнір з командами Швеції та Норвегії:

«Дісталися добре, усе відбулось за графіком. Одна група, як це і було заплановано, прилетіла з Варшави, інша - з Франкфурта. Доїхали до готелю, пообідали, трохи відпочили, потім поїхали на тренування.

Звісно, мало часу, але зробили все можливе. На тренуванні пройшли комбінації, попрацювали з новачками. Всі готові, все добре зі здоров’ям.

Були наші вболівальники, біженці, які тут знаходяться, фотографувались з нами. Отже на грі підтримка у нас буде. Я знаю, що майже 4 тисячі квитків вже викупили на гру, тому буде гаряче. Судді, до речі, також нам знайомі. Молдовська пара – брати Ковальчуки. Вони працюватимуть на грі.

Приємно зустрітись у збірній. Раніше багато гравців разом грали у «Моторі», зараз вони виступають у різних клубах, але в збірній мають можливість знову зібратись разом. Тож настрій позитивний. Готуємось.

Швеція – це чемпіони Європи. Ми розуміємо, що буде дуже складно, але це спорт. Будемо грати, викладатися на повну. І ми хочемо показувати якісний гандбол. Вони як завжди будуть дуже технічними, їхні гравці дуже фізично сильні. Усі грають в топ-клубах: і «Барселона», і «ПСЖ», і «Веспрем». Тому буде дуже цікаво.

Ми давно не грали на такому рівні. Все ж таки, це дуже сильний для нас суперник на цьому етапі, коли у нас нові гравці. Я впевнений, що для багатьох молодих це буде дуже хороший досвід.

Почнемо нашим основним складом, бо основа збереглася. Головне – грати спокійно. Будемо грати у свій гандбол. У нас є кому забити. Турченко приїхав у дуже хорошій формі, є Горіга, Тільте зараз показує хорошу гру. Черкащенко виглядає непогано на тренуваннях. Тому в нас є кому забивати.

Ми будемо приділяти більше уваги грі в обороні. З цим у нас були проблеми. Я впевнений, що наші воротарі нам також допоможуть, тому що у нас два дуже непоганих воротаря. Почнемо від захисту. У Швеції дуже потужний склад. Тож головне – відстоювати в обороні».

ВІДЕО. Тренування збірної України у Швеції

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Скільки заробить Лунін, якщо Реал виграє Ла Лігу та Лігу чемпіонів?
Футбол | 04 травня 2024, 18:07 2
Скільки заробить Лунін, якщо Реал виграє Ла Лігу та Лігу чемпіонів?

Флорентіно Перес пообіцяв солідну суму гравцям королівського клубу

Джиро д'Італія. Нарваес обіграв Погачара на першому етапі
Інші види | 05 травня 2024, 00:29 0
Джиро д'Італія. Нарваес обіграв Погачара на першому етапі

Еквадорець захопив лідерство в загальному заліку

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Kamon
Оно и видно как вы уделяете защите, от шведов 46 мячей пропустили