Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок України
| Оновлено 03 листопада 2023, 17:16
429
0

Ігор ПЕРДУТА: «Постаралися виконати установку Віктора Скрипника»

Гравець «Ворскли» – про вихід команди до 1/2 фіналу Кубка України

| Оновлено 03 листопада 2023, 17:16
429
0
Ігор ПЕРДУТА: «Постаралися виконати установку Віктора Скрипника»
ФК Ворскла Полтава. Ігор Пердута

Футболісти «Ворскли» перемогли 2 листопада в Києві місцеву «Оболонь» (3:0) і завоювали право виступати в півфіналі Кубка України.

Капітан полтавської команди Ігор Пердута в коментарі Sport.ua розповів, що допомогло його одноклубникам здобути впевнену звитягу:

- Ми зразково провели перший тайм. Були готові до того, що господарі з допомогою довгих передач намагатимуться загострити ситуацію біля наших воріт. Ось чому було важливо завдяки надійній підстраховці, підбиранням в опорній зоні позбутися небезпеки. На цьому акцентував увагу наш головний тренер Віктор Скрипник. А за найменшої нагоди старатися швидко переходити до наступу. Цей тактичний хід приніс дивіденди, адже двічі змушували капітулювати воротаря киян.

Проте це аж ніяк не значить,що після цього «пивовари» викинули білий прапор. В другому таймі вони додали обертів, були настирливими й довелося діяти з максимальною викладкою. Остаточно повірили, що свого вже не упустимо лише на 69-й хвилині, коли забили втретє.

Кого би виокремив серед партнерів? Звичайно, Руслана Степанюка, який відкрив рахунок, а потім зробив ще дві результативні передачі.

З ким би хотіли зустрітися в півфіналі? Про це ще не думали. Зараз повертаємося на клубному автобусі до Полтави і просто насолоджуємося здобутою вікторією».

Окрім «Ворскли» боротьбу за Кубок України продовжують «Шахтар», «Чорноморець» і «Полісся». Базовий день проведення півфінальних поєдинків – 3 квітня 2024 року.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.