Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
| Оновлено 02 листопада 2023, 20:23
1649
2

МАТТЕУС: «За Тухеля Баварія грає нітрохи не краще, ніж за Нагельсманна»

Ексгравець «Баварії» – про виліт команди з Кубка Німеччини

| Оновлено 02 листопада 2023, 20:23
1649
2
МАТТЕУС: «За Тухеля Баварія грає нітрохи не краще, ніж за Нагельсманна»
Getty Images/Global Images Ukraine

Колишній капітан мюнхенської «Баварії» Лотар Маттеус розкритикував команду Томаса Тухеля за виліт із Кубка Німеччини після поразки від «Саарбрюкена» (1:2), який грає в 3-му дивізіоні.

«Тепер може статися все, що завгодно. У ДНК «Баварії» продемонструвати реакцію в Дортмунді та знову завоювати серця вболівальників. Неможливо компенсувати величезну ганьбу і поразку в Кубку від «Саарбрюкена», те, що сталося, викликає багато запитань. Але можна змінити заголовки газет і настрій у клубі та серед уболівальників, вигравши в Дортмунді.

Навіть після кількох місяців роботи Тухеля команда, як і раніше, грає анітрохи не краще, ніж за Юліана Нагельсманна. Великі перемоги над «Бохумом» і «Дармштадтом» були очікуваними, але, якщо чесно, з «Копенгагеном», «Галатасараєм», «Юнайтед» або «Майнцем» команді дуже пощастило. Перемоги не були незаслуженими, але гра була далека від чудової.

«Баварія» - фаворит у кожному матчі Бундесліги, тому що порівняння один на один завжди виявляються на їхню користь. «Боруссія» Дортмунд поки що стабільна і непереможна в чемпіонаті, і мені цікаво, чи вдасться «Баварії» вперше в цьому сезоні домінувати над дійсно хорошим суперником і заслужено перемогти. Для цього потрібно показати себе зовсім інакше, ніж із «Саарбрюкеном». Тухель, по суті, від самого початку дав зрозуміти, що не сприймає цей матч всерйоз і йому не потрібен Кейн. Судячи з усього, інші повинні були бути досить сильні для «Саарбрюкена», – заявив Маттеус.

4 листопада в черговому турі чемпіонату Німеччини «Баварія» зіграє на виїзді з дортмундською «Боруссією». Мюнхенці в таблиці Бундесліги йдуть на 2-й позиції, «джмелі» посідають 4-е місце.

Раніше Лотар Маттеус назвав фарсом завоювання Ліонелем Мессі 8-го у кар'єрі Золотого м'яча.

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Мічел оцінив програний матч Жирони, в якому Довбик так і не зумів забити
Футбол | 15 травня 2024, 08:01 0
Мічел оцінив програний матч Жирони, в якому Довбик так і не зумів забити

14 травня «червоно-білі» поступилися «Вільярреалу» з рахунком 0:1 у поєдинку 36-го туру Ла Ліги

Куртуа може несподівано залишити Реал. Тібо має спокусливі пропозиції
Футбол | 15 травня 2024, 06:55 0
Куртуа може несподівано залишити Реал. Тібо має спокусливі пропозиції

Зірковим воротарем цікавляться клуби із Саудівської Аравії

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
antt
За тухеля вони мають Кейна на відміну від пізнього нагельсмана без левандовського. Хоча якщо подивитися на результат тотенхема то невідомо чи кейн такий плюс для команди.  Хоча дійсно все таки супер форвард який так далеко був в списку франц футболу. 
luceorius
 В минулому сезоні Дортмунд продемонстрував неспроможність конкурувати за чемпіонство, тому зараз куди більші надії на Леверкузен. А Матеус молодець - виявляється, в Німеччині і переможців судять.