Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
|
50427
60

«Моя помилка». Залужний розповів, чому контрнаступ був невдалим

Поки що немає розуміння, що робити далі

«Моя помилка». Залужний розповів, чому контрнаступ був невдалим
facebook.com/GeneralStaff.ua

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний визнав, що нинішня ситуація у війні проти росії зайшла в глухий кут.

«Так само, як і в Першій світовій війні, ми досягли рівня технологій, який ставить нас у глухий кут... Глибокого і красивого прориву, швидше за все, не буде».

Залужний розповів, що літній наступ мав бути іншим.

«Це була моя помилка. Росія втратила щонайменше 150 тисяч загиблих. У будь-якій іншій країні такі втрати зупинили б війну».

«Простий факт полягає в тому, що ми бачимо все, що робить ворог, а він бачить усе, що ми робимо. Для того, щоб вийти з цього глухого кута, нам потрібно щось нове, на кшталт пороху, який винайшли китайці і яким ми досі вбиваємо один одного», – сказав Залужний.

Оцініть матеріал
(805)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Договірний матч в українському футболі? В УАФ розпочали офіційну перевірку
Футбол | 26 квітня 2024, 21:16 23
Договірний матч в українському футболі? В УАФ розпочали офіційну перевірку

26 квітня Металіст обіграв Кремінь 2:1 у 6-му турі Першої ліги у Групі вильоту

Лунін з агентом розлютилися на Анчелотті. Стали відомі причини
Футбол | 27 квітня 2024, 00:59 9
Лунін з агентом розлютилися на Анчелотті. Стали відомі причини

Український воротар залишився у запасі в останньому матчі

Коментарі 60
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
bzzzzzz
Заголовок провакационный, как будто из-за ошибки Залужного все пропало. Если вы публикуете то публикуйте уже все интервью а не огрызки. Он всего лишь сказал, что его ошибкой было думать, что потери рф, заставят их остановиться. Но никакого отношения  к провальному контрнаступлению это не имеет.
Octopus
Эти откровения Залужного не случайно опубликованы сейчас, когда решается объем помощи. Пусть они будут холодным душем для американцев, которые думали, что паРаша совсем отсталая, она день ото дня учится, в том числе у ЗСУ.
Республиканцы правильные вопросы Байдену задают. Например, ок ты требуешь 60 млрд для Украины, а в чем план? Покажи план победы. Это же какой-то бред, продолжать позволять торговать паРаше нефтью, деньги от которой она конвертирует в оружие, закупку технологий и выделять деньги, которых все равно не достаточно, хоть это и внушительные суммы, не позволяя ни победить, ни проиграть.
myroslavmail
Головнокомандувач каже про 150К загиблих, а генштаб про 300К ... і так, мабуть зі всім ... Хоча те, що не програли остаточно теж дорого вартує ((
KOT
рашка может просто закидывать нас трупами, у них человеческая жизнь ничего не стоит, а у нас один украинец против 20 зомбированых, шансы не большие 
CAHbI4
Так помилка в чому ??...
Владислав Антонов
Усе йде до переговорів, подобається це комусь чи ні.
Galex
Як каже Гончаренко, його  і не було.    Бо 17 км це ніщо.    А ось що далі буде, то  мабуть і Бог не знає.
turist86
В ідеалі західні партнери могли б застосувати по-справжньому жорсткі санкції:
1. Жодну людину з кацапським паспортом не пускають у нормальні країни (за винятком осіб, які просять політичного притулку).
2. Жоден корабель або літак під кацапським прапором не пускають у порти нормальної країни (хай у Іран та КНДР їздять відпочивати).
3. У москалів, які зараз мешкають у нормальній країні, конфісковується нерухомість і майно, банківські рахунки заморожуються (виняток особи, які просять політичного притулку).
4. Нормальні країни припиняють експорт товарів у мордор.
У цьому випадку в орків почнуться внутрішні розбірки, державні перевороти. Що москалі можуть протиставити таким санкціям? Хіба що припинити експорт нафти і газу, що може призвести до їхнього фінансового краху.
bzzzzzz
И да, все что щас говорит Залужный, говорил Бутусов еще месяца два назад. Это к тому сколько балаболов в инфо пространстве у нас.... а некоторые и на высших должностях власти. Поразвешивали лапши на уши людям, а теперь получаем реальную картину.
apepa
Нужно постоянно не говорить а кричать чтобы Украине давали больше оружия! Запад не должен бросать нас с голой грудью на хорошо вооруженного и численно превосходящего врага!
Michael Savchyn
цікаво коли він прийшов до тої паралелі із 1СВ, бо вона у принципі минулого року вже напрошувалася
Выталкиватель парашутистов
На війнах всіх часів заробляли великі гроші, починаючи з президентів і закінчуючи останнім хліборізом у військовій частині... Зараз - те саме,нічого не змінилося за тісячі років. Крадівництво бюджетних коштів, гуманітарки і  військової амуніції яку нам надсилають країни НАТО, досягло космічних висот ... Реакції від керівництва України - майже нуль, нікого ще не посадили на довічне... Відповідно - це влаштовує всіх, окрім слдат, які тисячами гинуть на фронті. Всі показують пальцями на орків - їм солдат не жалко, кидають на амбразури тисячами і загиблих не збирають на полі бою. А у нас що? Хіба не так? Попитайте у тих, хто вернувся з фронту каліками і зараз нікому не потрібний, хіба що рідній матері або коханій дружині... Правильно каже Залужний - орки навчились воювати, це не ті самовпевнені солдати, які колонами шли на Київ, зараз вони воюють по іншому. Як можна щось готувати до наступу, якщо через годину в РФ знають всі наші плани? Ще багато зрадників, які частково за великі гроші, або є ще такі ідейні, що здадуть ворогу і матінку рідну... Як би нам  не хотілось, але всі війни закінчуються якимось домовленостями, так було и сто років тому, і двісті и тисячу... путін не віддасть Крім  і сухопутний шлях з Криму до кордонів РФ, це 100 відсотково- для чого тоді вся війна? Захист ДНР/ЛНР  - це ширма для НАТО, а цілі цієї війни - читайте вище... Хтось вірить в те, що здохне путін і війна закінчиться, але може статися ще страшніше.... Але підсказує мені серце, що все порішали за нас, тільки і залишилося,що вислухати загальне рішення, яке може буди далеко не нашу користь...
AutumnBridge
 Рядовая для США  статья в Таймс вдруг подняла всё пену этой ненужной войны.  Лет через 20 общество начнёт осознавать её реальные причины внутри нашей страны.  Но к тому времени  неизвестно что будет на нашей земле. (((
AleksDnipro
Знову зрада і все пропало.. Поки такі як Вітя Іванов (він же AutumnBridge) не підуть на фронт - результату не буде !
Андрей Залищук
у нас залишився останній аргумент - це Ф16 на фронті, якщо і після цього буде тупік, тоді в мене будуть уже питання до ЗСУ