Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 02 листопада 2023, 00:41
2100
8

Стало відомо, коли може відбутися позачерговий звітно-виборчий Конгрес УАФ

Наразі позачергові Конференції проводять обласні асоціації футболу

| Оновлено 02 листопада 2023, 00:41
2100
8
Стало відомо, коли може відбутися позачерговий звітно-виборчий Конгрес УАФ
УАФ. Будинок футболу

Як стало відомо Sport.ua, в ці дні обласні асоціації футболу проводять позачергові Конференції, одним з питань порядку денного яких є вимога до Виконкому УАФ призначити дату позачергового звітно-виборчого Конгресу УАФ.

За інформацією нашого джерела, якщо всі вимоги Статуту УАФ будуть дотримані, то позачерговий Конгрес може відбутися наприкінці січня, або на початку лютого 2024 року.

Нагадаємо, що чинний президент УАФ Андрій Павелко вже тривалий час знаходиться в львівському СІЗО за справою проти керівництва асоціації щодо розкрадання бюджетних коштів, виділених на будівництво заводу з виготовлення штучного трав'яного покриття.

Якщо звітно-виборчий Конгрес УАФ все ж відбудеться в січні-лютому 2024 року, то одним з головних фаворитів на посаду Президента Української асоціації футболу може стати колишній головний тренер національної збірної України Андрій Шевченко.

Нагадаємо, у травні 2022 року через війну Українська асоціація футболу перенесла свій Конгрес, на якому мали відбутися вибори президента.

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Алекс 19
Да никто не посадит павелко ни за какую.коррупцию.ему сразу сказали отдай должность полученную при порошенко и все коррупционные дела выбросим в мусор .В нашей стране ни одного клррупционера и предателя не посадили .не смешите 
ZANREGENT1993
Я бы главой УАФ сделал бы Виталия Владимировича Кварцяного
Микола Захарченко
В українському футболі давно потрібно робити кардинальні зміни , можливо зараз і найкращий час для цих реформ , коли вплив олігархів можна обмежити . Шевченко мабуть та кандидатура , яка влаштовує всіх .